banner249

“ Minik Minik Ellerim Susuz Büyümez Düşlerim”

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Dünya Su Günü dolayısıyla özel bir etkinlik düzenledi. Suyun önemi ve tasarrufunu anlatan “ Minik Minik Ellerim Susuz Büyümez Düşlerim” projesi kapsamındaki tiyatro oyunu sergilendi. Dans gösterilerinin de sergilendiği etkinlikte suyun önemine dikkat çekildi.

“ Minik Minik Ellerim Susuz Büyümez Düşlerim”
banner240

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Dünya Su Günü nedeniyle Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda bir etkinlik düzenledi. Suyun önemi ve tasarrufunu anlatan Minik Minik Ellerim Susuz Büyümez Düşlerim projesi kapsamındaki tiyatro oyunu sergilendi. Kısa tanıtım filminin de gösterildiği etkinliğe katılan Müftü Ahmet Hulusi İlkokulu, Denizli Ticaret Borsası Anasınıfı, Ayşe Yusuf Erdemir Anaokulu ve Ahmet Çalışkan Anaokulu öğrencileri programı ilgiyle izledi.

ÇAT KAPI EV ZİYARETLERİ İLE SUYUN ÖNEMİ ANLATILDI
Öte yandan Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında DESKİ, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri ile birlikte çat kapı ev ziyaretleri yaparak ev sahiplerine su tasarrufu ile ilgili bilgiler verdi. Öğretmenler ve öğrenciler eşliğinde su tasarrufu farkındalığı konulu mahalle korteji de düzenlendi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2017, 16:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER