banner249

Babadağ'da tarımda yapay zeka devrimi!

Babadağ Belediyesi, tarımı teknolojiyle buluşmak için de kolları sıvadı. Başkan Atlı, sera ile modern tarımı yerinde inceledi, ilçede tarım ve tekstil faaliyetlerinde yapay zekanın kullanılacağı yeni projelerin müjdesini verdi.

Babadağ'da tarımda yapay zeka devrimi!
banner240

Babadağ'da tarımı, dokumayı ve turizmi projelerinde ön plana alan Başkan Atlı, yeni dönem ile ilgili sağlam adımlar atmaya devam ediyor. Başkan Atlı, ilçede modern tarımın yapılabilir kılınması adına temaslarda bulunuyor. Bu kapsamda ilçede modern tarımın önemli örneklerinden birini sergileyen Babadağlı iş insanı Mehmet Günalp'ı ve modern tarım tesisini ziyaret eden Atlı, yeni dönem projeleri için yapay zekanın da kullanılacağı ortak projeler üzerine mutabakat sağlandığını açıkladı. Tarım tesislerini yerinde inceleyen Başkan Atlı ve ekibi belediye desteği ile yeni dönemde ilçenin tarımını geliştirmeye yönelik projelerinin bu strateji ve teknoloji ile sağlanması gerektiğini ifade etti.

'TARIM VE TEKSTİL SEKTÖRÜNDE YAPAY ZEKA TEKNOLOJİSİNİ KULLLANACAĞIZ'

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Atlı, 'İlçemizde konfeksiyon otomat imalatı yapan ve aynı zamanda gerçekleştirdiği sera ile modern tarımın geleceğini temsil eden Mehmet Günalp'i ziyaret ettik.

Önümüzdeki dönem ilçemizde tarım ve tekstil sektöründe yapay zeka teknolojisini kullanarak gerçekleştireceğimiz ortak projeler konusunda mutabakat sağladık.' ifadelerini kullandı.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER