banner249

İnamlık, “Yeni iş imkanları sağlayacağız”

Tavas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin İnamlık, yaptığı yatırımlar, hizmetler ve sosyal belediyecilik çalışmalarıyla yeni dönemde, “Üreterek büyüyen Tavas’ımızın imarına devam edeceğiz” dedi.

İnamlık, “Yeni iş imkanları sağlayacağız”
banner240

Yaptığı yatırımlar, hizmetler ve sosyal belediyecilik çalışmalarıyla Tavas’ın adından söz ettiren Tavas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin İnamlık’ın, yeni projeleri de büyük beğeni topladı. İkinci döneminde hayata geçireceği projeleri paylaşan İnamlık, “Güzel Tavas’ımız için planladığımız çalışmalarla ilçemize durmaksızın hizmete devam edeceğiz. Vizyon projelerimizle, vatandaşlarımızla el ele, üreterek büyüyen Tavas’ımızın imarına devam edeceğiz” dedi. 

“BÖLGEMİZDE YATIRIM VE ÜRETİM SAĞLANMASI ADINA ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ”

Tavas’ı üretim üssü yapacak projeleri hayata geçireceklerini belirten İnamlık, “Bölgemizde yatırım ve üretim talebinde bulunan ulusal firmalar için gerekli imkan ve teşviklerin sağlanması adına çalışmalar yapıyoruz. Özel sektörün yatırımlarıyla Tavas’ımıza büyük bir enerji sağlanacak. Sanayi Bakanlığımızın desteğiyle Tavas’ımıza sanayi sitesi, galericiler sitesi ve açık otopazarı kurulması için ön çalışmalarımıza başladık. Yeni dönemde bir bir hayata geçireceğiz. Tarımsal ve organik ürünlerimizin değerlendirilmesi noktasında özel projelerimizi başlatıyoruz. İlçemizde kadın istihdamının arttırılması amacıyla Kadın Kooperatifinin kurulmasına öncü olacağız. Nikfer ile Kızılcabölük’te sanayi sitesini yenileyeceğiz. Kızılcabölük Mahallemizde tekstilcilerimize yönelik yeni ticari alanları oluşturacağız. Tavas  Merkez ve Karahisar Mahallemiz hayvan pazarının düzenlenmesini yapacağız” diye konuştu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER