banner249

Yüzünüz sizin için ne kadar önemli?

Kişisel bakım, cilt bakımı ve dermatolojik ürünleriyle bir dünya markası olma yolunda hızla büyüyen Magical Life, Yenişafak Mahallesi'deki merkezine tüm Denizlilileri ücretsiz cilt analizine davet ediyor.

Yüzünüz sizin için ne kadar önemli?
banner240

">//

Denizlililer'i yaşlanmayı engelleyen negatif iyon teknolojisiyle buluşturan ve bu teknolojiyi kullanan dünyadaki ilk güzellik merkezi ünvanına sahip Magical Life, Yenişafak Mahallesi'ndeki görkemli merkeziyle Denizli'ye hizmet vermeye devam ediyor. Son teknoloji cihazlarla ve bu cihazlarla üretilen ürünleri Denizlililer ile bir araya getiren Magical Life Firması Koordinatörü Cemre Özcan, Magical Life olarak Denizli Yenişafak'ta faaliyet gösterdiklerini ifade ederek, "Aktif olarak uzman estetisyen kadromuz ile birlikte danışanlarımıza her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi.

TÜM CİLT PROBLEMLERİNİN ÜCRETSİZ TESPİTİ
Merkezlerinin girişinde son teknolojiyle donatılmış bir cilt bakım cihazının danışanlarını karşıladığını belirten Cemre Özcan, "Analiz cihazımızla birlikte ciltte bulunan dermis tabakasındaki problemleri gözle görülür bir şekilde danışanlarımıza sunabiliyoruz. Ücretsiz bir şekilde sunduğumuz bu imkana bütün Denizli halkını davet ediyoruz. Cilt bakım analiz cihazımız dermis tabakasındaki kırışıklıkları, lekeleri, güneş hasarını ve sayamadığımız daha bir çok problemleri görebileceğimiz imkanı sunuyor. Vatandaşlarımıza ücretsiz olarak bu imkanı sağladık. Tek isteğimiz onların gelip bu imkandan faydalanması" dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2023, 13:58

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
AYTÜL VURAL
AYTÜL VURAL - 10 ay Önce

Cildimi göstermek isterim

SIRADAKİ HABER