banner249

Fıtık ağrılarına son!

Denipollife Hastanesi’nde bel ve boyun ağrılarına ful endoskopik tam kapalı bel ve boyun fıtığı ameliyatı ile son veriliyor.

Fıtık ağrılarına son!
banner240

Denizli’de tam kapalı bel fıtığı ameliyatlarıyla hastalar kısa sürede taburcu oluyor. Hastaneye şiddetli bel ve bacak ağrıları gibi fıtık şikayetiyle başvuran ve bu sorun nedeniyle günlük yaşamında sorunlar yaşayan hastalar, yapılan tetkik ve muayenenin ardından Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mevci Özdemir ve ekibince ameliyat ediliyor. Yaklaşık 1 saat süren operasyonda, ucunda kamera olan endoskop cihazıyla fıtıklı bölgeleri temizlenen ve tek dikişle 7-8 milimetrelik kesi yeri kapatılan hastalar, bu yöntemle hem fıtıktan kurtuluyor hem de daha erken iyileşip normal yaşamlarına dönme fırsatı yakalıyor.

fitik

HASTALARIMIZ ÇOK MEMNUN!

Bu işlemin yaşlı hastalarda da yapılan oldukça etkili bir ameliyat yöntemi olduğunu ifade eden Doç. Dr. Mevci Özdemir, “Bel fıtığı ameliyatlarındaki en son teknolojik uygulamadır bütün dünyada. Şu anda trend bu yönde.  Yaşlı hastalara yapılabiliyor. Çok küçük bir aralıktan yapılıyor. Hemen ameliyattan sonra sinirin üstünde baskı kalkınca ağrısının geçmesini bekleriz. Çok büyük oranda ameliyattan sonra rahatlama olmasını bekleriz. Hasta memnuniyetinin en yüksek olduğu uygulamalardan bir tanesidir” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER