banner249

Denipol’de 3 haftada muhteşem değişim!

Özel Denipollife Hastanesi’nde kapalı burun ameliyatı olan hastalar, yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Bir günde taburcu olan hastaların genel görünümü, 3 haftalık sürenin ardından hızlıca değişmektedir. Üstelik hastalar bu ameliyat sonrasında daha konforlu nefes almaya başlıyor.

Denipol’de 3 haftada muhteşem değişim!
banner240

Burun Estetiği konusunda önemli başarılar elde eden Özel Denipollife Hastanesi, Denizli’de burun görüntüsünü beğenmeyen yada burnundan nefes almakta zorlanan hastaların imdadına yetişiyor. Özellikle burun estetiği alanında sadece birkaç haftada gözle belirgin bir değişime sahip olan hastalar, daha kaliteli nefes almanın konforunu yaşıyor.

Özel Denipollife Hastanesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Enver Arpacı, burun ameliyatının genel anestezi eşliğinde yapılan ve hastanede bir gün kalınmasını gerektiren bir işlem olduğunu söyledi. 

KAPALI AMELİYATTA DİKİŞLER OLMAZ!
Taburcu sonrası ilk bir hafta burun üzerinde alçı ve bandajların tutulacağını ifade eden Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Enver Arpacı, ameliyat sürecini şu sözlerle aktardı, “Kapalı teknik tercih edildiği takdirde dışarıdan görünen dikişler olmaz. Ameliyat sonrası şişme, ödem ve morluk süreci daha hafif geçer ve daha hızlı bir toparlama söz konusu olur. 

KİMSENİN ANLAMAYACAĞI DOĞALLIKTA YAPILIYOR!
Ortalama 3 haftalık bir süre sonunda çevremizdeki insanların ameliyat olunduğunu fark ettiği aşama geçmektedir. Sonrasında iyileşme süreci fark edilmeden birkaç ay devam etmektedir. Bu ameliyatın amacı mevcut bozuklukları düzelterek hem doğal ve zarif bir görüntü elde etmek hem de burundan nefes alma fonksiyonlarını iyileştirmektir. Planlama yapılırken başkalarının anlamayacağı doğallıkta bir sonuç hedeflenirken, kişinin hassasiyetleri (burun sırtının ne kadar eğimli olacağı ve burun ucunun ne kadar kalkık olacağı gibi) göz önünde bulundurulur.”

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER