banner249

Fırını olmayan Ak Partiliye ihale

CHP’li Merkezefendi Belediyesi, fırını olmayan Ak Partili iş adamına ekmek ihalesi verdi.

Fırını olmayan Ak Partiliye ihale
banner240

D20Haber’den Engin Ünal’ın yaptığı haberde, CHP’li belediyenin fırını olmayan bir Ak Partili iş adamına ekmek ihalesi verdiği ortaya çıktı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Özay Tanrıverdi’nin başında bulunduğu şirkete gıda ihalesi vererek ekmek satın aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Parti üst yöneticileri kamudan ve ak partili başkanların görevde olduğu belediyelerden ak partililere ihale verildiği eleştirilerinde bulunurken CHP’li başkan Şeniz Doğan’ın yönettiği Merkezefendi Belediyesi’nin de Ak Partili yöneticiye ihale verdiği bildirildi.

Ak Parti Denizli il yönetim kurulunda sivil toplum ve halkla ilişkiler başkanı olarak görev yapan Özay Tanrıverdi’nin yönetici olduğu şirkete verilen ihaleyle ekmek alımı yapıldığı kaydedildi.

FIRINI OLMAYAN ŞİRKETE EKMEK İHALESİ

Merkezefendi Belediyesi geçen yıl açtığı halk ekmek büfelerinde satılacak ekmeklerin temini için ihale açtı. 21 firmanın katıldığı ihaleyi kazanan Tanrıverdi Bakliyat şirketi oldu. Fırını olmayan bu şirket, ekmeği fırıncıdan alıp Merkezefendi Belediyesine sattı.

TANRIVERDİ, “FIRINIM YOK, ALIP SATICIYIM”

Konuyla ilgili Engin Ünal, şirketin yöneticisi Özay Tanrıverdi ile görüştü. Tanrıverdi, fırınının olmadığını, ekmeği fırıncıdan alıp belediyeye sattığını açıkladı.

ŞENİZ DOĞAN, “BİLGİM YOK”

Gazeteci Ünal, Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile yaptığı görüşmede ise Başkan Doğan’ın bu ihaleden haberi olmadığını kayıtlara düştü.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER