banner249

Zihniyeti değiştireceğiz

Belediye Başkan adaylığının açıklanmasının ardından Yüz Haber ile görüşen Tavas Ak Parti Belediye Başkan adayı Turhan Veli Akyol, önceliklerinin Tavas ilçesindeki zihniyet problemini değiştirmek olacağını dile getirdi.

Zihniyeti değiştireceğiz
banner240

Yüz Haber imtiyaz sahibi Erol Uçkan ve Bilal Kırboğa ile bir araya gelen Turhan Veli Akyol, “Ak Parti ile Ak Belediyecilikten herkes istifade edecek” sözlerini kaydetti. 


ZİHNİYETİ DEĞİŞTİRECEĞİZ 
AK Parti Belediye Başkan adayı Akyol, “Önceliğimiz zihniyet değişimini daha da hızlandırıp Tavas merkez ile çevre arasındaki köy kasaba diye tasvip ettiğimiz yerleşim birimleri arasındaki küçük iletişimsizlikleri tamamen sıfırlanması ve bir bütünlük oluşturulmasıdır. Bu da zihniyet değişimi ile olacaktır. Eğer sorunları zihinde çözemezsiniz, fiziki sorunları asla çözemezsiniz. Trafikteki sorunları çözemeyeceksiniz, kadına yönelik şiddeti çözemeyeceksiniz, hırsızlık sorununu çözemeyeceksiniz, sokaktaki vahşeti sorunları çözemeyeceksiniz. O yüzden biz diyoruz ki önceliğimiz olaylara bakış açısındaki zihniyetin değişimi olacak. Merkez ile çevre arasındaki düğümü çözecek, bütünlüğü sağlayacağız” açıklamasını yaptı. 

GÖÇÜ DURDURACAĞIZ 
“Tavas, buradan ve başka yerlerden Denizli’ye gerçekleştirilen göçün artık durdurulmasını istiyor” sözlerini kaydeden Akyol, “Tavas çevresi ile ciddi bir bütünlük ile ekonomisine bu bütünlüğün sosyo ekonomik anlamda ciddi katkı sağlamasını istiyor. Tavas’ın katma değeri en yüksek ürünü tütündür. 90 bin dekarlık alanda tütün ekiliyor. Tekstil ve mermerden sonra Denizli’ye en fazla ticari girdi tütündür” dedi. 

AK PARTİ BAŞLI BAŞINA BİR OKUL 
Tavas Ak Parti Belediye Başkan adayı Turhan Veli Akyol, “uzunca bir süreçten bu yana seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızın sorunlarını dinliyoruz. Bu süreci siyaset okulu olarak sıfatlandırdım. Ve bu okulda da parti olarak başarılı olduğumuza inanıyorum” sözlerini kaydederken açıklamasında “Parti olarak başarılı olduğumuza inanıyorum. Değerlendirmemi sadece şahsi ve ferdi olarak yapmak istemiyorum bir anlamda çünkü Ak Parti başlı başına bir okul. Kurulduğu günden bu yana bir misyon icra ediyor. Hem yapısal anlamda, hem zihinsel anlamda, hem değişim anlamında, hem dönüşüm anlamında gerçekten Muasır medeniyetler seviyesine çıkma diye ufuk gösterdiği Atatürk’ün ülkemizi çağdaş dünyaya taşımada her yönüyle maddi ve manevi anlamda Ak Parti öncülük yapmış olarak düşünüyorum. Bu okulu başarıyla yürüttük” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER