banner249

Zehir tacirlerinin yakınları gazetecilere saldırdı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan zanlıların yakınları ise görevini yapan basın mensuplarına saldırdı.

Zehir tacirlerinin yakınları gazetecilere saldırdı!
banner240
Bodrum’da turizm sezonunun açılması ile birlikte uyuşturucu tacirleri de ilçeye giriş yapmaya başladı. Polis uyuşturucu satıcılarının önüne geçmek için ilçede yoğun bir şekilde önlem alarak uyuşturucu satıcılarını yakalamak için düğmeye bastı. 

Uyuşturucu yetiştiren, uyuşturucu madde ticareti yapan ve sokak satıcısı olarak tabir edilen uyuşturucu tacirlerinin turizm sezonunda oluşacak nüfus hareketliliğini fırsat bilerek, piyasaya giriş yapmak amacıyla uyuşturucu madde temin ettikleri öğrenildi. Bodrum’a giriş yapacak olan 7 kişi ise yapılan operasyon sonucu ele geçirildi. 5 ay boyunca teknik takip altına alınan zanlılar Bodrum’a girdikleri an operasyon ile yakalandı. 

Operasyon sonucunda Y.T., M.T., İ.K., M.T., H.T., Ş.Ş., N.G. isimli 7 şüpheli polis tarafından yakalanarak, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Yapılan operasyonda satışa hazır hale getirilmiş küçük paketler halinde; esrar maddesi, bonzai maddesi, uyuşturucu hap, 2 adet tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Adliye’ye getirilen zanlıların yakınları ise Basın mensuplarına saldırdı. Basın mensuplarının çekim yapmalarını engellemeye çalışan zanlı yakınları Çevik kuvvet ekipleri tarafından adliyeden uzaklaştırıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER