banner249

Zabıtadan çok büyük operasyon

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, aldıkları ihbar sonrasında gerçekleştirdiği operasyonla içerisinde 2,5 ton cansız tavuk bulunan kamyonet hakkında işlem yaptı.

Zabıtadan çok büyük operasyon
banner240

Halk sağlığını tehdit eden bu olayın endişe verici olduğunu ifade eden Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, “Cansız tavukları imha ederek tehlikeyi önledik. Bu anlamda bize ihbarda bulunan İl Emniyet Müdürlüğümüz’e ve operasyon sırasında bizlere destek veren Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne teşekkür ederim” dedi. 


Zabıta Daire Başkanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan ihbarı değerlendirerek, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü desteğiyle içerisinde cansız tavuk bulunan kamyonet hakkında işlem yaptı. Galericiler Sitesi’nin alt kısmında bulunan, il dışı plakaya sahip açık kasa kamyoneti inceleyen ekipler, halk sağlığını tehdit ettiği gerekçesiyle kamyoneti emniyet altına aldı. 

Konuya yönelik açıklama yapan Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, yaşanan olayın endişe verici olduğunu belirterek, “İl Emniyet Müdürlüğü’nden Zabıta Daire Başkanlığımız’a gelen ihbar üzerine Galericiler Sitesi alt kısmında bulunan açık kasa kamyonette inceleme yaptık. Manisa dışında bir ile kayıtlı plakaya sahip kamyonette 2,5 ton cansız tavuğun olduğunu tespit ettik. 

Operasyonumuz sırasında araç sahibine ulaşamamamızdan dolayı Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden aldığımız destekle birlikte tavukları Manisa Büyükşehir Belediyesi şantiyesinde imha ettik. Park halindeki bir araçta yaşanan bu olayın endişe verici olduğu açıktır. Aracın ne amaçla orada bulunduğu yönündeki araştırmalarımızı sürdürüyoruz. Her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın bu tür olaylarla ilgili bize haber vermesinin önemini hatırlatmak isterim” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER