banner249

Bu kez sevinci değil acıyı paylaştı

Özel Servergazi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Recep Ali Yalçın, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısında bugün okulun aldığı başarılı sonuçların sevincini değil, Soma’da yaşanan facianın acısını paylaşmak için burada olduklarını söyledi.

Bu kez sevinci değil acıyı paylaştı
banner240

Özel Servergazi Eğitim Kurumlarından örnek davranış. Önceden planlanmış programlarını Soma’da yaşanan faciadan dolayı iptal edip, yaşanan elim olayın acısını paylaştıklarını bildirdi. Özel Servergazi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Recep Ali Yalçın, Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasının ülke genelinde büyük bir üzüntüye neden olduğunu belirterek, “Soma’da hayatlarını kaybeden madenci kardeşlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralılarada acil şifalar diliyorum. 


Ülke olarak bu elim olaya çok üzüldük. Şu ana kadar ölenlerin sayısı 200’e yükseldi. Dualarımız onlarla beraber. Umarım daha büyük acılar yaşanmaz. Allah ülkemize tüm insanlığıa böyle bir acı yaşatmaz inşallah” dedi. 

Bilindiği gibi Özel Servergazi Eğitim Kurumları Akdeniz Üniversitesi Matematik olimpiyatlarında, Tübitak Proje Yarışmalarında, Ulusal Matematik Yarışması’nda dereceler alınmıştı. Bu derecelerin önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacağı bildirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER