banner249

Zabıta ekipleri bile şaşırdı

Bir saatte 180 TL kazandığını itiraf eden dilenci kadın zabıta ekiplerini şaşırttı.

Zabıta ekipleri bile şaşırdı
banner240

 Kütahya’nın Simav İlçesi’nde Zabıta ekipleri dilencilere karşı operasyon düzenledi. Belediye Zabıta ekiplerinin cami çıkışında yakaladığı genç bir kadının cebinden 180 TL para çıktı. Genç kadın 180 TL’yi bir saatte topladığını itiraf edince ekipler şaşkına döndü.


 ÜZERİNDEN ÇIKAN PARAYA EL KONULDU 
Kütahya’nın turistik ilçesi Simav’da seçimlerle birlikte kalabalıkların artması dilenci sayısını da artırdı. Dilencilerin sayısının giderek artmasıyla birlikte Belediye Zabıta ekipleri operasyon başlattı. Cami çıkışında vatandaşların dini duygularını istismar ederek dilenen genç bir kadını yakalayarak Belediye’ye götüren ekipler üst araması yaptı. Uşak’tan geldiği belirlenen 21 yaşındaki genç kadının cebinden bir saatlik bir dilenme sonucu çıkan 180 TL’ye el koyan ekipler şaşkına döndü. 

Bir saatte 180 TL toplayan dilencinin bir günlük gelirinin 2 bin TL’ye aşacak olması ekipleri şaşkına çevirdi. 21 yaşındaki bekar dilenci Ayçan Gezgiç’in üzerinden çıkan paraya el konulurken Kabahatlar Kanununa göre 190 TL para cezası kesilerek ilçe dışına çıkarıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER