banner249

Başvurular başlıyor

Tarımsal Yayım ve Danışanlık Sınavı Uygulama Esasları kapsamında; 2014 yılı Tarımsal Yayım ve Danışmanlık sınavı 1 Haziran’da Ankara’da saat 10.00 da düzenlenecek.

Başvurular başlıyor
banner240

 Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavının başvuruları 31 Mart Pazartesi günü başlayacak olup 16 Nisan Çarşamba günü mesai bitiminde sona erecek. Başvurular Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğüne yapılacak. 


Başvuru sırasında istenen belgeler ise şu şekilde oluşuyor: Sınava müracaat için EYYD Başkanlığınca hazırlanan matbu kişi bilgi formu, nüfus cüzdan sureti, öğrenim durumunu gösteren belge, (Tarımla ilgili Lisans mezunları için lisans diploması esas alınacaktır. 

Öğrenin durumunu gösterir belgede sadece program ismi yazıyorsa bu kişilerden ayrıca transkript istenecektir.), dört adet vesikalık fotoğraf, uzman tarım yayımcısı ve uzman tarım danışmanı sertifikası almak için başvuranların en az üç yıl süreyle kamuda, sivil toplum örgütlerinde veya özel sektörde tarımsal yayım veya danışmanlık hizmetlerinde çalıştıklarını gösterir belge, sınav katılım ücretine ait dekont (50 TL olan sınav katılım ücreti T.C Halk Bankası Gazi Üniversitesi Şubesi TR590001200129400006000165 nolu hesaba 31 Mart - 16 Nisan 2014 tarihleri arasında yatırılacaktır.), başvuru evraklarının asılları ve fotokopileri ile müracaat edilecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER