banner249

Yeni Megan’ı gördünüz mü?

Sadık Grup, yeni Megane lansmanını düzenlediği muhteşem bir gece ile otomobil severlere tanıttı.

Yeni Megan’ı gördünüz mü?
banner240

Sadıkoğulları Renault Bayinde düzenlenen kokteyle araç severlerin ilgisi yoğun oldu. Renault’un dikkat çeken modellerinden olan yeni Megane, Sadık Grup bünyesinde bulunan Renault bayiinde düzenlenen muhteşem bir gece ile araç severlerin beğenisine sunuldu. 


İzmir yolu üzerinde bulunan Sadık Grup, Renault bayisindeki tanıtım kokteyline, Sadık Grup Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Mersin, Sadık Grup yetkilileri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Yeni Megane hakkında davetlilere bilgi veren Sadık Grup Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Cihan Mersin, yeni Megane’nin özellikleriyle tüm araç severlerin dikkatini çektiğini belirtti. Yeni Magane’nin artık araç severleri tüm özellikleri sunduğunu ifade eden Mersin, “Renault’un Türkiye fabrikalarında üretilen yeni Megane, kişiye özel dizaynı ve teknoloji ile tüm araç severlerin dikkatini çekti. Yeni Megane, kendi serisine aynı bir özellik kazandırdı” dedi. Konuşmaların ardından yeni Megane’nin özellikleri Renault tarafından hazırlanan sinevizyon ile davetlilere anlatıldı. Konuşmaların ardından yeni Megane’in açılışı yapıldı ve özellikleri anlatıldı. 

YENİ MEGANE GT LİNE VERSİYONU: ERİŞİLEBİLİR CAZİBE 
Yeni Megane'nın güçlü, karakterli ve dinamik yapısının en belirgin yansıması GT Line versiyonu. Özel tasarım GT Line ön ızgarası, 17 inç Dark Metal Alüminyum alaşımlı jantları, kapı kolları ve yan aynaları ile Yeni Mégane GT Line farklı ve ayrıcalıklı olma keyfini ulaşılabilir kılıyor ve fark yaratıyor. Bu güçlü dış tasarım içte de konfor ve güvenlik unsurları ile destekleniyor. 

Güvenlik: Anti Blokaj Fren Sistemi (ABS)-Elektronik Denge Programı (ESC)-Elektronik Patinaj Önleme Sistemi (ASR), Acil Fren Destek Sistemi (AFU), sürücü ve yolcu ön yan ve perde hava yastıkları, Yokuşta Kalkış Destek Sistemi, Yeni Megane GT Line'da standart olarak sunulan güvenlik ekipmanları. Konfor: Elektronik klima, eller serbest Renault Card sistemi, elektrikli park freni, otomatik yanan farlar, yağmur sensörü, refakatçi aydınlatma (Follow-me home), elektrikli katlanan ısıtmalı dış dikiz aynaları, tek dokunuşla açılan sıkışma önleyicili elektrikli ön ve arka camlar, direksiyondan kumandalı Radyo CD MP3 çalar müzik sistemi, Bluetooth bağlantısı Yeni Megane GT Line'ın standart konfor özellikleri.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER