banner249

Yazır istedi Şevkan yapıyor

Acıpayam Belediyesi, kırsal mahallelerde vatandaşların düğün, nişan, mevlit gibi etkinliklerde toplanma alanı olarak kullanabilecekleri kapalı alanlardan birini Yazır Mahallesine kazandırıyor.

Yazır istedi Şevkan yapıyor
banner240

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan’ın talimatıyla Yazır Mahallesi’nde başlatılan kapalı alan yapımı çalışmaları devam ediyor. Yazır Mahallemizde bulunan, Orman Bölge Müdürlüğünden Acıpayam Belediyesince satın alınan alanda Başkan Şevkan incelemelerde bulundu.

yazir

"KAPALI ALANLARA İHTİYAÇ VAR”

Başkan Şevkan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Kapalı alanların önemini biliyoruz. Köylerimizdeki vatandaşlarımız düğünde derneğinde bir araya gelmek için kapalı alanlara ihtiyacı var. Yazır mahallemizde de ihtiyaç vardı. Merkeze yakın bir yerde yapma ihtiyacı hasıl oldu. Kendimize ait bir yer olmadığını tespit ettik. Orman Bölge Müdürlüğümüzden satın alarak tarihi Yazır Camimizide içine alan bölgede çalışmalarımız devam ediyor. Kapalı alanımız tamamlandığında Yazırlı kardeşlerimiz burada etkinliklerini düzenleyebilecek. Şimdi de hayırlı olsun.”

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER