banner249

2024’ün ilk altını En Tatlı Mahir’den!

Denizli’nin en ünlü unlu mamulleri arasında yer alan En Tatlı Mahir, 2024 yılı için muhteşem bir çekilişe hazırlanıyor. 15 Ocak 2024’te düzenlenecek çekilişte kazanan talihliye 1 adet Çeyrek Altın hediye edilecek. 

2024’ün ilk altını En Tatlı Mahir’den!
banner240

Denizli’de En Tatlı Mahir adıyla bilinen Mahir Pastaneleri, 2024 yılı hazırlıklarına şimdiden başladı. En Tatlı Mahir’in 2024 yılında Altın yılı olacağına dikkat çeken işletme sahibi Bayram Yurtsuz, canlı yayında yapılacak çekilişle, bir talihliye çeyrek altın hediye edeceğini duyurdu. 
Denizli’de unlu mamulleri alanında uzun yıllardır hizmet ettiklerini ifade eden Mahir Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Yurtsuz, Denizli’de her Ocak ayında geleneksel altın yılı organizasyonu gerçekleştireceklerini kaydetti. 

en-tatli1

200 TL ALIŞVERİŞ İLE 1 ÇEKİLİŞ HAKKI!
2024 yılında 15 Ocak günü saat 15.00’te canlı yayında çekiliş yapacaklarını kaydeden Yurtsuz, bu çekilişe tüm Denizlilerin katılabileceğini kaydetti. Denizli’de Mahir Pastanelerine ait Aktepe Mahallesi, Fatih Mahallesi ve Zeytinköy Mahallesi’nde 3 şubeleri bulunduğunu ifade eden Yurtsuz, bu işletmelerin herhangi birinde 200 TL’lik alışveriş yapanların 1 adet çekiliş hakkı kazanacağını duyurdu.
Yurtsuz açıklamasına şöyle devam etti, “Yeni bir yılın gelişinin heyecanı ve coşkusuyla dolu günlerde birlikte geçirdiğimiz bir yılı daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel dönemi birlikte kutlamak adına geleneksel yılbaşı çekilişimizi düzenlemeye karar verdik” dedi.

en-tatli2

ÇEKİLİŞ ŞARTLARI:
BU GÖNDERİYİ BEĞENMEK
HESABIMIZI TAKİP ETMEK
BU GÖNDERİYE 3 FARKLI ARKADAŞINIZI ETİKETLEMEK. (etiketlenen kişiler ünlü hesabı, bir markaya ait hesaplar ve sahte olmamalı, bir yorumda 3 farklı kişi olmalıdır. Aksi durumda kazanan kişi diskalifiye edilecektir.

ÇEKİLİŞ 14 Ocak 00.00’da SONA ERECEKTİR. Çekiliş 15 Ocak günü saat 15.00’te canlı yayında yapılacaktır. Tüm takipçilerimize bol şans diliyoruz.

en-tatli3
 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER