banner249

Yakışanı yapacağız

Anafartalar mahalle sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, Üçgen Çarşısı’nın üzerine gideceklerini söyledi.

Yakışanı yapacağız
banner240

Gürlesin, “Üçgen Çarşısı yerine o bölgeye ne yakışıyorsa, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızdan gelen taleple o bölgeyi karara bağlamak istiyoruz” dedi. 


AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin ziyaretlerine devam ediyor. Güne ilk olarak protokol ziyaretleriyle başlayan Gürlesin, bu kapsamda Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Erdoğan Beypınar ve Denizli Vergi Dairesi Başkanı Ali Cüneyd Aruntaş’ı makamlarında ziyaret etti. Akşam saatlerinde ise Denizli İlmi Araştırmalar ve Hizmet Vakfı’nı ziyaret eden Gürlesin, daha sonra Anafartalar mahallesinde düzenlenen toplantıda mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Anafartalar mahallesinde düzenlenen toplantıya katılan Gürlesin’i, yine yüzlerce vatandaş büyük bir coşkuyla karşıladı. Toplantıda ilk olarak muhtarlar hakkında konuşan Gürlesin, “Muhtarlar bizlerin çalışma arkadaşlarıdır. Onlar, bizlere karşı vatandaşın temsilcisidir” dedi. Daha sonra Denizli’nin kanayan yaralarından biri haline gelen Üçgen Çarşısı’na değinen Gürlesin, bu konunun üzerine gideceklerinin sinyalini verdi. 

Gürlesin, “Üçgen Çarşısı bu bölgenin gelişimini, kalkınmasını gölgelemekte. Ve kesinlikle çözümlenmesi gereken bir konu. Ama çok hisseli bir yapı olduğu için iyi incelenmesi gerekiyor. Daha önce bu konu ile ilgili bazı girişimlerde bulunuldu. Ancak, belli bir noktaya gelinemedi. Ama biz bu konuyla tekrar dertleneceğiz. Bu konunun çözümlenmesini ben de canı gönülden arzuluyorum. Üçgen Çarşısı yerine o bölgeye ne yakışıyorsa muhtarlarımız ve vatandaşlarımızdan gelen taleple o bölgeyi karara bağlamak istiyoruz” dedi. Gürlesin ayrıca, mahalle muhtarı olan Serkan Çelik ve kardeşine teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER