banner249

Çivril’de istifa şoku!

Ak Parti Çivril Belediye Başkan aday adayı Savaş Varlıklar, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile partisinden istifasını duyurdu.

Çivril’de istifa şoku!
banner240

Ak Parti Çivril Belediye Başkan aday adayı Savaş Varlıklar, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile partisinden istifasını duyurdu. Varlıklar açıklamasında “Davamız Çivril diyerek çıktığım bu yolda maalesef ki sadece çıkar ve menfaat ilişkileri ve dava arkadaşları tarafından satılmaktan başka bir olayla karşılaşmadım” sözlerine yer verdi. 


Varlıklar açıklamasında şunları dile getirdi; “Sevgili dostlarım bugün itibariyle Ak partiden istifa etmiş bulunuyorum. Çivrile hizmet etmek amacıyla çıkmış olduğum bu yolda bana teveccüh gösterip beni kucaklayan bütün hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Bu yolda bana sahip çıktınız, fikirlerime, vizyonuma Çivril için yapacaklarıma sahip çıktınız ayrıca tek tek teşekkür ediyorum. Bu yola çıkarken aday adaylığımda açıkladığım üzere Çivril’e hak ettiği hizmetleri getirmekten başka hiç bir istikbal gütmedim, yıllardır siyaset arenasında gördüğüm ve edindiğim tecrübelerimi arkadaşlarıma aktarmaktan gayrı bir düşüncemiz de olmadı, bir nebze faydam olduysa ne mutlu. 

Davamız Çivril diyerek çıktığım bu yolda maalesef ki sadece çıkar ve menfaat ilişkileri ve dava arkadaşları tarafından satılmaktan başka bir olayla karşılaşmadım. Unutulmasın ki dava arkadaşlarını satanlar tüm insanları da satabilir, ben her zaman partime ve arkadaşlarıma karşı ilgi ve alakamı esirgemedim. Bu yüzden vicdanım rahat bir şekilde hem partimden, hemde siyasetten çekiliyorum. Bizim kavgamız Çivril için yine olacaktır. Halkımın daha güzel yaşanabilir bir Çivril olabilmesi için dışarıdan sivil bir Çivrilli olarak mücadelemiz devam edecektir. Çivril’i seviyoruz ve Çivril için var olmaya devam edeceğiz. Selam ve sevgilerimle...”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER