banner249

O firmaları uyaracağız!

Acıpayam Belediye Başkan Adayı Hulusi Şevkan, yerel seçimlerin hemen ardından Dalaman Çayını temizleme çalışmalarının başlatılacağını belirterek, “Belediye olarak arıtma tesislerimizi kuracağız. Daha sonra Dalaman çayının kirlenmesine neden olan firmalarımızı tek tek çağırıp bu işi çözeceğiz” dedi.

O firmaları uyaracağız!
banner240

Acıpayam Belediye Başkan Adayı Hulusi Şevkan, Dalaman Çayı’nı temizleyecekleri sözünü verdi. 


Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Şevkan, Dalaman Çayınının temizlenmesi için Acıpayam Belediyesi olarak arıtma tesisi kuracaklarını ve uluslar arası markaların tesislerinin de Dalaman Çayını kirletmesine izin vermeyeceklerini söyledi. 

Şevkan açıklamasına şöyle devam etti, “Kesinlikle o firmaların yetkili kişileriyle bu durumu görüşeceğiz. Bizler işletmelerimizi kutsal yerler olarak görüyoruz. Çünkü bizim insanımızın ekmek yediği yerdir bu tesisler. Üretim yapan her kuruluş bizim gözümüzde değerlidir. Bizde belediye olarak onların varsa bu tür eksiklikleri beraber çözmek için üzerimize düşen görevi yapacağız. Bizler daha önce müdahale edemiyorduk. Çünkü Acıpayam sınırlarının dışına girme yetkimiz yoktu. Şimdi Büyükşehir süreciyle beraber bu yetkimizi kullacağız. Bu yetkiyi kullanmamız bir hesaplaşma niteliğinde değil. Bizler sadece görevimizi yapacağız.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER