banner249

Vatandaşlardan tam destek

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, gerçekleştirdiği ev ziyaretleri ile vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Vatandaşlardan tam destek
banner240

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Samimi bir ortamda ve vatandaşların yoğun ilgisi ile gerçekleşen ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, Pamukkale ilçesi için yapılacak çalışma ve projeler hakkında halka bilgiler veriyor. 


“PAMUKKALE İLÇESİ’NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ” 
Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden edindiği bilgi ve tecrübe ile Pamukkale Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu ifade eden Nilgün Ök, Pamukkale’nin çehresini değiştirecek projeleri olduğunu söyledi. 

Pamukkale İlçesini Türkiye’nin örnek aldığı bir ilçe haline getirmeyi hedeflediğini kaydeden Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, “ Pamukkale için hayallerim var” sloganı ile yola çıktım ve Pamukkale Belediye Başkan aday adayı oldum. Belediyeciliğin içinden gelen biri olarak edindiğim bilgi ve tecrübemi Pamukkale ilçesinin şekillenmesinde kullanmak istiyorum. 

10 yıldan bu yana Denizlimizde yazılan bu hizmet destanı Pamukkale İlçemizde de yazılmaya devam edecek. 54 mahallesi ve 305 bin nüfusu bulunan Pamukkale bir ucundan diğer ucuna kadar hizmet bekliyor. Pamukkale İlçemize eşit hizmet götüreceğiz. Yani Mehmetçik’te, Kınıklı’da, Atalar’da ve Merkezde ne varsa Akhan’da, Gözlerde ve Karahayıt’ta da olacak. Biz yaptığımız bu ziyaretlerde vatandaşlarımızın talep ve isteklerinin yanı sıra halkımıza yapılması gereken çalışmalar ve yapılacak projeler hakkında bilgiler veriyoruz. 

İlçemiz için önemli projelerimiz mevcut. Bizim amacımız, halkımıza sunduğumuz hizmetleri belediyecilik görevi ile sürdürebilmek ve dünya standartlarında örnek bir belediye haline getirmek. Sizlerin görüş ve önerileri bizim yolumuza ışık tutacaktır. Görüşleriniz, önerileriniz ve desteğiniz bana güç verecektir. Biliniz ki, sizlerden gelen talepler ile birlikte, ortak projelere imza atacağız” dedi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER