banner249

Kalite bizden sorulur

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Ege Bölge Koordinatörü Mustafa Karaman, TSE Ege Bölge Koordinatörlüğü’nün bölgesel faaliyetlerle TSE marka tanınırlığına katkı sağladığını ve TSE’nin yeni laboratuvar ve belgelendirme alanları hakkında firmaların bilgilendirildiğine dikkat çekti.

Kalite bizden sorulur
banner240

TSE Ege Bölge Koordinatörlüğü’nün, 2013 yılının ikinci yarısı için gerçekleştirilen çalışmaları değerlendiren Karaman, TSE marka güvencesiyle ürünlerin ve hizmet sektörünün güvenilir bir konuma gelmesi için bölgesel çalışmalara ağırlık verdiklerini ve faaliyet alanlarındaki yenilikleri firma temsilcilerine aktararak farkındalık yarattıklarını söyledi. 


TSE’nin laboratuvar alt yapısındaki gelişmeleri ile değişik alanlardaki belgelendirme faaliyetlerinin büyük gelişim gösterdiğini vurgulayan Karaman; “Enstitümüz, acımasız rekabet ortamında ülkemizin adını üst seviyelere çekmek için yarışan firmalarımız için var gücüyle çalışmaya ve üretmeye devam etmekte. Bütün bu çalışmalarımızı firmalarımızla paylaşmak için sosyal paylaşım etkinlikleri düzenleyerek, hem enstitümüzün faaliyetlerini anlattık hem de firmalarımızın işlerine katkı sağlayacak eğitim çalışmaları düzenledik. Kendi kalite sevdamıza, firmalarımızın da katılımlarını sağlayabilmek için il il dolaştık” dedi. 

Uluslararası piyasada ülkemizde üretilen ürünlerin pazar paylarını arttırmak ve Türk markalı ürünlerin küresel pazarda ön plana çıkmasını sağlamanın TSE’nin ana hedefi olduğunu belirten Karaman; “Bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları kapsamında, okullardan başlayıp üniversitelere, sanayi kuruluşlarından küçük ve orta ölçekli işletmelere kadar kaliteyi anlatmak için faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Her kesimi ve her bireyi kaliteye davet ediyorum. 2023 vizyonunun gerçekleşmesi için ihtiyacımız olan kalitedir ve kalitenin ön adı da, son adı da: Türk Standardları Enstitüsü’dür” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER