banner249

Vatandaş gaza gelmesin!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “Vatandaşımız gaza hiçbir zaman gelmesin, hükümet ve devletine güvensin” dedi.

Vatandaş gaza gelmesin!
banner240

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Aydın’a gelen Bakan Veysel Eroğlu, Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti. Bakan Eroğlu’na ziyareti sırasında AK Parti Aydın milletvekilleri Mehmet Erdem, Gültekin Kılınç ve Semiha Öyüş ile Bakanlığa bağlı genel müdürleri eşlik etti. 


Her seçim döneminde olduğu gibi son dönemde Türkiye’de kargaşa ortamı oluşturmak isteyenler olduğuna işaret eden Bakan Eroğlu, “Türkiye ne zaman ileri bir adım atsa, büyük hamleler yapsa ortalığı karıştırmak istiyorlar. Türkiye, IMF'ye borcu sıfırladı. Ormanlı döneminden bu yanan 300 yılda ilk kez biz borçları sıfırladık. 23,5 milyar dolar borç bizimle birlikte sona erdi. Devletin borçlanma faizi yüzde 63’ten 4,62’ye kadar indi. 

Enflasyon tek rakamlı haneye indi. Bundan rahatsız olanlar var. Rahatsız olanlar bir bahane buluyor. Bahane çok. Üç tane ağaç kesildi diye bahane ortaya çıkardılar. Biz 3 milyar fidanı toprakla buluşturduk. Bunlar bahanedir. Bunları kullanmak isteyenlere fırsat vermeyelim” diye konuştu. 

Ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğuna işaret eden Bakan Eroğlu, “Birbirimizi seversek çözülemeyecek mesele yok. Kavgayla gürültüyle hiçbir şey olmaz. Bunu karşılıklı konuşarak, birbirimizi severek, sevmesek bile birbirimizi sayarak bu işleri çözebiliriz. Bu yaşananlara vatandaşlarımızın itibar etmemesini istiyorum. Bir acı bir başka acıyla yok olamaz. Acılar paylaştıkça azalır, sevgiler de paylaştıkça büyür. Şuana Türkiye’de bir istikrar ortamı var. Bu istikrar bozulursa Ukrayna'nın halini görüyorsunuz, Suriye'nin halini görüyorsunuz. Lütfen daha dikkatli olalım. Bütün milletimizden sağduyu bekliyoruz. Gaza hiçbir zaman gelmesinler, hükümete ve devlete güvensinler" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER