banner249

4 futbolcu gözaltına alındı!

Mükemmel gollerin kaydedildiği Aydınspor ile Sandıklıspor arasındaki mücadele futbolcuların hakeme saldırması nedeniyle yarım kaldı.

4 futbolcu gözaltına alındı!
banner240

Aydın 2. Amatör Küme 5.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Aydınspor ile Sandıklıspor Adnan Menderes Stadı 1 No’lu yan sahada karşılaştı. Mükemmel gollerin kaydedildiği karşılaşma 87.dakikada Sandıklısporlu oyuncuların maçın yan hakemine ve orta hakemine saldırması nedeniyle yarım kaldı. 


Adnan Menderes Stadı’nda oynanan karşılaşmaya her iki takımda hızlı başladı. 26.dakikada Turgay’ın golleriyle 1-0 öne geçen Aydınspor’a 36.dakikada Sandıklısporlu Vahdet karşılık verdi. 48’de Uğur Tayfun’un mükemmel frikiğiyle öne geçen Sandıklıspor’a 50’de Turgay karşılık verdi. 52’de Hafız tekrar takımını öne taşırken, Aydınspor bu dakikadan sonra rakibini bunalttı. Aradığı golü 86’da Arda’nın mükemmel frikiğiyle bulan Aydınspor, 88’de Turgay’ın golüyle 4-3’lük skorla öne geçti. Bu dakikadan sonra çıkan olaylar nedeniyle hakem Kamil Çetin maçı tatil etti. 

DEVRE ARASINDA DA OLAY, MAÇ SONUNDA DA OLAY 
Devre arasında Sandıklısporlu futbolcular ve taraftarlar ile Aydınsporlu oyuncular arasında dışarıya kaçan top nedeniyle tartışma yaşandı. Sandıklıspor taraftarı bir kişinin Aydınspor’un dışarıya kaçan topunu aldığı iddia edilirken,ortam iyice gerildi. Maç içerisinde ortam iyice gerilirken, Aydınspor’un golcü oyuncusu Turgay, Aydınspor’u 4-3 öne geçirdi. Bu dakikanın ardından ortam iyice gerilirken, Sandıklısporlu Nihat hakeme müdahalesi nedeniyle kırmızı kart gördü. 

Bu dakikadan sona Sandıklısporlu yedek oyuncular ve taraftarlarda sahaya girdi. Sandıklısporlu yedek oyuncu Mesut, hakemi darp etti. Sahaya olaylar üzerine polis ekipleri girdi. Polis ekipleri olayları yatıştırırken, Sandıklısporlu Nihat ve Mesut’un da dahil olduğu dört oyuncu gözaltına alındı. Orta hakem Kamil Çetin’in bazı futbolculardan davacı olduğu öğrenildi. 

Gerginlik, saha dışında da sürerken, Aydınsporlu futbolcular galibiyet sevincini kendisini desteklemeye gelen Aydınsporlu taraftarlarla kutladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER