banner249

Umut olmaya devam edecek

Ök, “Sevgi eli ihtiyaç sahiplerine Umut oluyor ve olmaya devam edecek” dedi.

Umut olmaya devam edecek
banner240

Denizli Belediyesi Sevgi Eli’ni ziyaret eden Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. 


Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, Denizli Belediyesi Sevgi Eli’ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Sevgi Eli’nin çalışmaları ile ilgili olarak Sevgi Eli Müdürü Selma Yıldız’dan bilgi alan Nilgün Ök, hayırseverlerin yardımları ile her geçen gün büyüyen Sevgi Eli’nin Denizli’de başarılı çalışmalara imza atacağını söyledi. 

SEVGİ ELİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR 
İhtiyaç sahibi tüm vatandaşlara hiçbir ayrım yapılmadan yardım edildiğini kaydeden Sevgi Eli Müdürü Selma Yıldız, “Denizli Belediyesi’ne bağlı olan Sevgi Eli, hayırseverlerin yardımlarını kimsesiz, maddi durumu iyi olmayan, engelli, hasta, yaşlı ve yatalak vatandaşlar başta olmak üzere tüm ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. 

Kurulduğunda sadece Denizli merkezde hizmet veren Sevgi Eli hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile büyüyerek ilçelerimize de yayılmıştır. Hızla büyüme kaydeden Sevgi Eli’çevre illerimizdeki hayırseverlerin yardımlarını da almaya başlamıştır” dedi. 

SEVGİ ELİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE EL UZATMAYA DEVAM EDECEK 
Sevgi Eli’nin ihtiyaç sahipleri için büyük bir umut kapısı olduğunu ifade eden Ak Parti Denizli Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, “Oldukça başarılı çalışmalar yaparak ihtiyaç sahiplerimize her zaman el uzatan Sevgi Eli ekibinin çalışmalarını yakından takip ediyor ve teşekkür ediyorum. Hayırsever vatandaşlarımızın katkı ve destekleri de büyük önem teşkil ediyor. 

Vatandaşlarımızdan ricamız, mahallelerinde, yakınlarında ya da bildikleri yerlerde bizim ulaşamadığımız, göremediğimiz ihtiyaç sahipleri varsa lütfen Sevgi Eli’ne bildirsinler. Devletin sosyal elinin en güçlü olduğu kurumlar belediyelerdir. Bu nedenle devletimizin yardım elinin uzanmadığı ihtiyaç sahibi kalmasın istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER