banner249

Siz yeter ki isteyin

Denizli Belediyesi'nin himayesinde çalışmalarını sürdüren Mikro Kredi Ofisi kendi işini kurmak isteyen bayanlara destek vermeye devam ediyor. Mikro Kredi Ofisi'nde gerçekleştirilen törenle 8 kişiye toplam 17 bin 200 lira kredi verdi.

Siz yeter ki isteyin
banner240

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, kendi işini kurmak isteyen tüm kadınlara Mikro Kredi Ofisi'nin kapısının her zaman açık olduğunu söyledi. 


Denizli Belediyesi Mikro Kredi Ofisi dar gelirli kadınların iş hayatında daha aktif rol almalarını amaçlayan mikro kredi projesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizli Belediyesi Çatalçeşme Oda Tiyatrosu Mikro Kredi Ofisi'nde düzenlenen törende kadınlara kredilerini teslim etti. 

Başkan Yardımcısı Değirmenci, burada yaptığı konuşmada Denizli'de kadın girişimcilerin örneğini fazlasıyla bulduklarını kaydederek, 'Tabiki mikro kredi, Türkiye İsrafı Önleme Vakfı'nın başlattığı, Denizli'de ise Denizli Belediyemizin lokomotifliğini yürüttüğü dar gelirli kadınlarımıza yönelik düzenlediğimiz bir projedir. 

Bugüne kadar 1000 dolayında kadınımız projeden istifade etti. Başlangıçta Denizli merkezde uyguladığımız bir projeydi. Büyükşehir olmamızla birlikte ilçelerimizde de projeyi yaygınlaştırdık. İlçelerimizde arkadaşlarımız sunum yapıyor projeyi anlatıyor ve talepler alıyoruz. Bazı ilçelerimizde kredi dağıtımı da yaptık. Kendine iş kurmak isteyen tüm kadınlarımıza mikro kredinin kapısı açıktır. Kredi kullanan tüm kadınlarımıza hayırlı olsun. İnşallah gelecekte çok daha büyük işlerin başlangıcına vesile olur' dedi. 

Daha sonra Başkan Yardımcısı Değirmenci kredi için müracaat eden 8 kadına toplam 17.200 liralık kredilerini teslim etti. 

Daha önce de Mikro Kredi Ofisi'nden 1.000 lira mikrokredi kullanan bazı kadınların işlerini büyütüp bugün 3.500 lira kredi kullanır hale gelmesi dikkat çekti. Türkiye İsrafı Önleme Vakfı tarafından uygulanan Türkiye Grameen Mikrofinans Programı’na destek olan Denizli Belediyesi finansman kaynağının dışında yer tahsisi de yaparak Mikro Kredi Ofisi’nin daha etkin çalışmasını sağlıyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER