banner249

Umut dolu nice yıllara

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüdaverdi Otaklı Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız ve ekibini ziyaret ederek 9 yılda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Umut dolu nice yıllara
banner240

Sevgi Eli’nin çok kutsal bir görev üstlendiğini kaydeden Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, “2006 yılı 14 Şubat Sevgililer Gününde temelleri atılan Sevgi Eli’miz bölgemizde, ilimizde ve Türkiye’de örnek bir proje haline geldi. Engelli, muhtaç, hasta, ihtiyaç sahibi ve bakıma muhtaç herkesin bir telefon ile ulaşabildiği ve bizim de en kısa sürede o insanların işini görebildiğimiz bir yer oldu. Ayrıca doğal afetlerde yangın, sel gibi durumlarda evinde yada işyerinde zarar gören hemşehrilerimizin hemen ulaşabildiği bir sistem haline geldi. Bu kadar kısa sürede büyük başarılar yapılmış olması ve ihtiyaç sahiplerimizin yüzlerinin gülmesi bizleri mutlu ediyor. 


Sevgi Eli hayırsever Denizli halkımızın destekleri ile büyüyor. Sevgi Eli Denizli’de hayır yapmak isteyen vatandaşımız ile hayır’a ihtiyacı olan vatandaşımızı buluşturan bir köprü vazifesi görüyor. Sevgi Eli’ni kartopu gibi günden güne büyüten de budur. İnsanlarımız gözü kapalı bir şekilde Sevgi Eline hayırlarını, zekâtlarını ve eşyalarını verebilir. Buraya gelen her türlü yardım mutlaka ihtiyaç sahibine ulaşıyor. Kazanılan güven sayesinde Sevgi Eli bu günlere geldi. 

Sevgi Eli’nin kuruluşunda çok büyük emeği olan Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’ye, Denizli Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok etkili ve önemli bir görevi üstlenen Sevgi Eli sorumlumuz Selma Yıldız’a, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Hüdaverdi Otaklı’ya, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza ve Denizli halkına teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Konuşmaların ardından Ali Değirmenci Sevgi Eli mağazalarını gezdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER