banner249

Türkkan'a Denizli'den büyük tepki!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Bingöl'de partisine tepki gösteren bir kişiye küfür eden Lütfü Türkkan'a Denizli'den tepki gecikmedi.

Türkkan'a Denizli'den büyük tepki!
banner240

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi tarafından yapılan açıklamada, Şehit ailesine küfreden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a tepki gösterildi. Açıklamada, "05. Kasım 2021 tarihinde  PKK terör örgütü tarafından  1997 yılında şehit edilen İsa GÜMREN in kardeşinin Bingölde verdiği tepki neticesinde, İyi Parti Milletvekili  Lütfü Türkkan'ın şehit kardeşine karşı yaptığı küfrü tüm şehit aileleri ve gazilerimize  yapılmış gibi addediyor esef, şiddet ve nefretle kınıyoruz. Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin  birliği ve beraberliği  için hayatını feda eden şehitlerimizin,  aziz hatıralarına, bizlere emanet yakınlarına saygısızlık edenleri yüce  Milletimiz asla unutmaz. Aziz şehitlerimizin kanlarıyla kurulan meclisimiz de  Teröre destek verenlerle,  şehidimizin emaneti olan yakınlarına ağza alınmayacak şekilde küfür etme hadsizligi, alçaklığı ve terbiyesizliğine cüret etme cesaretini gösteren,  hiçbir parti,Milletvekili istemiyoruz.

Şehit Aileleri ve Gaziler olarak ; her kim terör sevici, eli kanlı bebek katillerini destekleyen siyasi parti ile temasa geçip, iş tutarsa  karşısında bizleri görecektir. Lütfü Türkkan'ı derhal Milletvekilliğinden istifa etmesini istiyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER