banner249

Denizli'de trafik katliamı

Denizli'de pazar günü yaşanan 3 ayrı trafik kazasında 3 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

Denizli'de trafik katliamı
banner240

Denizli'de 8 Ekim Pazar günü adeta trafik katliamı yaşandı. Gerçekleşen 3 ayrı kazada 1'i 2 yaşında bebek olmak üzere 3 kişi hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı.

İlk kaza Pamukkale ilçesi Fevzi Çakmak Bulvarı yan yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Fırat Polat (32) yönetimindeki 20 ACS 740 plakalı otomobili ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Anayolda seyir eden araç, önce tali yola düştü. Ardından ise park halindeki 20 AET 653 plakalı tıra arkadan çarptı. Kazayı duyar duymaz olay yerine koşan vatandaşlar alev almaya başlayan araca yangın tüpleri ile müdahalede bulundu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri sürücü Fırat Polat'ın ağır yaralı olduğunu yanındaki yolcu konumunda bulunan Yonca Polat’ın (26) hayatını kaybettiğini belirledi.

Diğer bir kaza Merkezefendi ilçesi Yenişafak Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Emrah D. idaresindeki 20 AEJ 395 plakalı aracıyla seyir halinde iken 20 AFR 534 plakalı Kazım E. yönetimindeki araç ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle Emrah D. idaresindeki hafif ticari araç devrildi. Devrilen aracı gören vatandaşlar bir yandan yardıma koşarken, diğer yandan 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Devrilen araçta yaralı olarak çıkarılan baba Emrah D., Muhammet Efe, Can Demir ve Berk Enhar D. isimli 3 çocuğu sağlık ekipleri tarafından Servergazi Devlet Hastanesine sevk edildi. Durumu ağır olan minik Berk, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Son kaza ise; saat 19.00 sıralarında Sarayköy ilçesine bağlı Beylerbeyi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Denizli il merkezinde minibüsçülük yapan Yaşar Kocaman, hafta sonu tatilinde eşiyle birlikte baba ocağı Buldan’ın Karaköy Mahallesi’nde yaşayan akrabalarını ziyarete gitti. Evine dönmek için 20 F 2339 plakalı Renault Toros marka otomobiliyle yola çıkan Yaşar Kocaman, iddiaya göre Beylerbeyi Kavşağı’na geldiğinde aynı yöne seyir halinde olan bir tırın sıkıştırması sonucu aracın kontrolünü kaybetti.

Yaklaşık 250 metre zikzaklar çizerek ilerleyen otomobil, yolun sağında park halinde olan 20 SC 551 Renault Toros marka otomobile arkadan çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen araçta sıkışan sürücü Yaşar Kocaman olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçta yolcu olarak bulunan Kocaman’ın eşi Ayşe Kocaman işe park halindeki otomobilde bulunan D.E. ve A.E., bölgeye sevk edilen ambulanslarla hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER