banner249

Türkiye Finans’tan Denizli ekonomisine büyük destek

türkiye finans, denizli sanayi odası ve denizli ticaret odası ile protokoller imzaladı. protokoller ile oda üyeleri, türkiye finans’ın özel olarak belirlenen avantajlı komisyon ve uygun kâr oranlarıyla finansman desteği kullanabilecek.

Türkiye Finans’tan Denizli ekonomisine büyük destek
banner240
Denizli Sanayi Odası’ndaki imza törenine Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, Türkiye Finans Girişimci Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Menduh Kara, Türkiye Finans İzmir Bölge Müdürü Murat Demir ve Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Denizli Ticaret Odası’nın imza töreninde de Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Türkiye Finans yetkilileri ile bir araya geldi.

Türkiye Finans olarak bu protokol ile Denizlili işletmeler için ekonomik değer yaratmaktan mutluluk duyduklarını belirten Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, “Ulusal markalarımız global bir güç olmak için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Biz de onları desteklemek için 2 yıldır Anadolu Markaları Yarışması’nın ana sponsorluğunu üstleniyoruz. Yarışmayı bu yıl, dünya çapında kendini kanıtlamış sektörlerin olduğu Denizli’den başlatıyoruz. Denizli ekonomisi son 10-15 yılda hızlı bir gelişim sergiledi.

Tekstil, mermer, kablo-metal gibi sektörlerde faaliyet gösteren markalar, dünya devleriyle aynı kulvarda yarışıyor. Pamukkale Finans Paketi’yle Denizli;li müteşebbislere büyük avantaj ve kolaylıklar sunuyoruz. Denizli’den çıkacak dünya markalarına destek olmaktan ve Denizli’ye ülke ekonomimiz için daha fazla değer yaratma olanağı tanımaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

DENİZLİ’DE BANKACIĞIN ADRESİ TÜRKİYE FİNANS

Türkiye Finans, Denizli Ticaret Odası ve Denizli Sanayi Odası üyesi kuruluşlara işletme sermayesi, yatırım ve diğer finansman ihtiyaçları, dış ticaret işlemleri ile diğer tüm bankacılık işlemlerinde avantajlar sunuyor.

Kurumsal Finansman Desteği işlemlerinde, leasing’de, döviz finansmanlarında özel indirimler gibi imkanlar sağlıyor.
Hesap işletim ücreti ve referans mektupları gibi bankacılık hizmetlerinden, ihracat bedelleri ve yurt dışı transfer işlemleri gibi dış ticaret hizmetlerinden masraf almıyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER