banner249

Şenlikler Pamela konseriyle başladı

pamukkale Üniversitesi’nde bahar şenlikleri pamela’nın konseri ile başladı. Ünlü şarkıcıya eşlik eden öğrenciler gece boyu doyasıya eğlendi.

Şenlikler Pamela konseriyle başladı
banner240
Pamukkale Üniversitesi öğrenci toplulukları tarafından yaklaşık bir aydır devam eden bahar etkinlikleri, ünlü sanatçıların konserleriyle daha da coşkulu kutlanmaya başladı.

Dört gün boyunca ünlü sanatçıların sahne alacağı PAÜ’de ilk olarak Pamela konser verdi. Rektörlük önünde düzenlenen ve yaklaşık 10 bin kişinin izlediği konser, yaklaşık iki saat sürdü. Pamela ile birlikte şarkılar söyleyen öğrenciler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendiler.

THM KONSERİ ÇOK BEĞENİLDİ

Pamela konseriyle birlikte aynı anda Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı tarafından “Türk Halk Müziği Konseri” verildi. Şef Öğr. Gör. Muharrem Gürel Adak yönetiminde gerçekleşen konser, PAÜ Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlendi. 45 kişilik koro ve saz ekibiyle birlikte solistler Gülizar Şama, Burcu Gündüz, Selda Tehli ve Veysel Menteş yöresel ezgiler seslendirdi.

Konser, türkü severler tarafından büyük alkış aldı. Pamukkale Üniversitesi’nde devam eden şenlikler nedeniyle kampüs içinde eğlence alanları ve alışveriş standları kuruldu. Şenlik ; 21 Mayıs’ta Gece Yolcuları, 22 Mayıs’ta Emre Aydın&Ozan Doğulu, 23 Mayıs’ta ise Gökçe’nin konseriyle son bulacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER