banner249

BU NASIL AHALİ!

izmir’de sibel Özkişi’yi öldüren cinayet zanlısı h.c., yakalanmadan önce sosyal paylaşım sitesindeki adresinden hesabından tüm tanıdıklarından helallik istedi. bakın o ahaliden nasıl cevaplar geldi…

BU NASIL AHALİ!
banner240
İzmir’de Sibel Özkişi’yi öldürülmesiyle ilgili aranan zanlı H.C.(33) Denizli’de yakalanarak İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi. Katil zanlısı H.C.’nin ise yakalanmadan önce Facebook’ta “Sevgili arkadaşlarım dostlarım sevdiklerim ailem hakkınızı helal edin” şeklindeki paylaşımına birçok yanıt geldi. Cinayet Zanlısı H.C.’nin arkadaşları “Hakkımız helal olsun” mesajlarıyla H.C.’ye destek oldu.

Sosyal paylaşım sitesinde H.C.’ye haklarını helal eden arkadaşlarının yanı sıra cinayete tepki gösteren kişiler de oldu.

OLAY

İzmir;in Buca ilçesine bağlı Yıldızlar mevkisindeki ormanlık alanda, otomobilden bir kadının atıldığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, başı ezilmiş, boğazı kesilip çeşitli yerlerinden bıçaklanmış kadın cesedi bulmuştu.

İncelemede, cesedin Karabağlar ilçesinde oturan Sibel Özkişi;ye ait olduğu, otomobilin ise Denizli;de kargoculuk yapan H.C. tarafından kiralandığı belirlenmişti. Zanlının Denizli;de olduğu bilgisine ulaşan Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sibel Özkişi;nin katil zanlısı olduğu iddiasıyla aranan H.C;yi bir eğlence merkezinde yakalayarak gözaltına almıştı.

KATİLİNİ 3 KEZ ŞİKAYET ETMİŞ
Sibel Özkişi;nin, H.C. ile ilişkisini sonlandırmak istediği ve "rahatsiz ettiği" gerekçesiyle polise 3 kez başvurduğu ve hakkında koruma kararı verildiği öğrenildi.

Özkişi;nin, 11 yaşındaki oğlunun da Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu;na yerleştirildiği öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER