banner249

Türkiye’de ilk kez Teras Park‘a geliyor

Teras Park Alışveriş Merkezi, 23 Kasım ile 1 Aralık tarihleri arasında, Türkiye’de ilk defa yapılacak olan bir çocuk etkinliğini gerçekleştiriyor.

Türkiye’de ilk kez Teras Park‘a geliyor
banner240

Teras Park Alışveriş Merkezi, 23 Kasım ile 1 Aralık tarihleri arasında, Türkiye’de ilk defa yapılacak olan bir çocuk etkinliğini gerçekleştiriyor. Çocukların kahramanı Kaptan Jack, yardımcısı Mırket ve sekiz metre boyundaki gemisi ile Teras Park’a dokuz gün boyunca demir atacak. 


Profesyonel bir ekip eşliğinde çocuklar hergün, geminin güvertesinde gemici düğümünden, harita yapımına, dürbün yapımından, gemi maketi yapımına kadar öğretici birçok atölyenin yanısıra, yine geminin güvertesinde deniz kumundan kale yapmadan, halat bağlama yarışına, çuval yarışından, yüz boyamaya kadar bir çok eğlendirici aktiviteyle de dolu dolu bir gün geçirecekler. 

Etkinlik öncesinde herbirine korsan kostüm ve aksesuarları verilecek olan çocuklar, etkinlik sonrasın da da Kaptan Jack Diplomaları ve Kaptan Jack’in papağanı ile birlikte fotoğrafçıya mutluluk pozlarını verecekler. Tüm Denizlileri dokuz gün boyunca sürecek olan bu etkinliğe davet eden Teras Park, Kaliteli, Eğlenceli, Enerjik, Ekonomik alışveriş sloganı ve düzenlediği etkinlikler ile ses getirmeye devam edecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER