banner249

CHP sandığa gidiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 24 Kasım’da yapılacak ön seçimle belediye başkan adaylarını belirleyeceklerini söyledi.

CHP sandığa gidiyor
banner240

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Çavuşoğlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu. 24 Kasım’da yapılacak ön seçimle hem büyükşehir belediye başkan adayını hem de ilçe belediye başkan adaylarını belirleyeceklerini ifade eden Çavuşoğlu, bu yöntemle diğer siyasi partilere demokrasi dersi verdiklerini söyledi. 


ÖN SEÇİM GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU’NDA YAPILACAK
Oy pusulalarının basıldığını belirten Çavuşoğlu, “Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ve Merkezefendi Belediye Başkan Adaylarını belirlemek için 24 Kasım günü saat 08.00 ile 17.00 saatleri arasında Gazi İlköğretim Okulu’nda üyelerimiz oylarını kullanacak. İlçe Belediye Başkan adayları ise kendi ilçelerinde belirlenen alanlarda ön seçimlerini yapacaklardır. 24 Kasım günü Baklan, Bekilli, Çal, Çardak, Honaz, Merkezefendi, Pamukkale, Sarayköy, Serinhisar ve Çivril İlçelerinde ön seçim yapılacak” dedi. 

ZENGİN FAKİR ARASINDAKİ UÇURUM BÜYÜYECEK!
Çavuşoğlu, gündemdeki dershaneler konusuna da değindi. Çavuşoğlu, eğitim sisteminin içindeki açmazın farkında olduklarını belirterek, şu ifadelere yer verdi, “Ak Parti iktidarı döneminde 5 milli eğitim bakanı değiştirildi. Bununla beraber her defasında eğitim sistemi de değiştirildi. Sınav sistemleri şaibelerle dolu oldu. Normal kurumların yetersizliği dershane sektörünü çığ gibi büyüttü. Dershanelere olan talebin büyüklüğü eğitim sisteminin zayıflığını gösteriyor. Şu aşamada dershaneleri kapatmak yanlış olacağı gibi merdiven altına sürükleyecek ve zengin ile fakir arasındaki uçurum daha da büyüyecektir.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER