banner249

Kimse mağdur olmayacak!

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, takımda her oyuncunun paralarının ödendiğini ve bundan sonra da ellerinden geldiğince ödemeleri yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Kimse mağdur olmayacak!
banner240

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, son zamanlarda futbolcularının paralarının ödenmediği ile ilgili haberlerin doğru olmadığını söyledi. Geldikleri günden bu yana futbolcuların alacaklarını ve hak edişlerini gününden önce ödediklerini belirten Özsoy, "Personel maaşlarımızı da geçtiğimiz Pazartesi günü itibariyle ödedik. 


Kamuoyuna buradan seslenmek istiyorum. Denizlinin tek markası olan Denizlispor'dan bahsediliyorsa ben kulüp başkanı olarak diyorum ki, bu kulüpte bir sorun yok. Başka bir Denizlispor’dan bahsediliyorsa onu bilemiyorum. Her şey yolunda gidiyor. Takımımız emin adımlarla yoluna devam ediyor. Alınan sportif başarılar her şeyi ortaya koyuyor. Camiamızın içi rahat olsun" dedi. 

"KİMSEYİ MAĞDUR ETMEYİZ"
Denizlispor’da kimseyi mağdur etmeyeceklerini vurgulayan Özsoy, "Denizlispor’un bundan sonra para problemi olmayacağını üzerine basarak söylüyorum. Futbolcularımızın peşinatlarını ve maç başı primlerini ödüyoruz. Bunun göstergesi de, başta Valimizin, Belediye Başkanımızın ve İl Emniyet Müdürümüzün gösterdiği maddi ve manevi desteklerdir. 

Bu ay sonuna kadar sözleşmesi devam eden futbolcularımızın da alacağı ödenecektir. Bunun bütçesini planladık" diye konuştu. Denizlispor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek de takımda bir sıkıntı olmadığını belirterek tek düşündükleri şeyin hafta sonu oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı olduğunu söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER