banner249

Teraspark’tan yetenek sizsiniz geçti

Her hafta sonu müşteriler için hazırlanan birbirinden ilginç etkinliklerle ses getiren Teraspark AVM, bu hafta sonu da çok farklı bir etkinliğe imza attı.

Teraspark’tan yetenek sizsiniz geçti
banner240

TerasPark, food court alanında yapılan balon katlama atölye etkinliğiyle onlarca çocuğu bir araya getirdi. Yetenek Sizsiniz yarışmasında büyük beğeni kazanarak finale kadar yükselen, Sayıl ve Okan tarafından gerçekleştirilen etkinlik için alana, özel olarak sahne hazırlandı ve çocuklar için oturma düzeni sağlandı. Anne ve babalarında ilgi gösterdiği etkinliğe katılım oldukça yoğundu. 


Atölye etkinliği esnasında çocuklara, balondan çeşitli çiçek ve hayvan figürleri yapımına kadar birçok aktivite gerçekleştirildi. Etkinliğin en ilgi çekeni ise Denizli’nin simgesi olan Denizli Horozu’nun balondan yapılan figürüydü. 3 seans halinde gerçekleşen etkinlikte çocuklar, bir yandan balon katlama yaparken bir yandan da hareketli müzikler eşliğinde dans ederek doyasıya eğlendiler. 

Teraspark AVM Müdürü Osman Koçaslan etkinliğe katılımın yoğunluğundan dolayı tüm Denizli halkına teşekkür etti. Geniş alan avantajını kullanarak devinimsel etkinliklere hız vererek devam edeceklerini söyledi. Teraspark AVM Kaliteli, Enerjik, Ekonomik sloganıyla düzenlediği etkinliklerle, ses getirmeye devam ediyor. ‘

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER