banner249

Geri dönüşüm fabrikasında yangın

Manisa’da, Muradiye Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’nde bulunan geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı.

Geri dönüşüm fabrikasında yangın
banner240

Saat 15:30 sıralarında Başaranlar Hurdacılık’da polyesterden çıktığı öğrenilen yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Yaklaşık 100 çalışanın bulunduğu fabrikada çıkan yangın sebebiyle çalışanlar ve çevrede bulunan okuldaki öğrenciler ve fabrika çalışanları tedbir amaçlı güvenli alanlara sevk edildi. 


Kısa sürede büyüyen alevler, itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı. İtfaiye ekipleri fabrika etrafında delik açarak yangına müdahale etti. Polis ve ambulans ekiplerinin hazır bulunduğu yangından çıkan siyah dumanlar gökyüzünü kapladı. Fabrika çalışanları korkulu gözlerle yapılan müdahaleyi izledi. 

Kontrol altına alınmaya çalışılan yangında can kaybı yaşanmadığı öğrenildi. Fabrika içerisinde soğutma çalışmaları devam ederken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. Fabrika çalışanları daha önceden de küçük çaplı yangınların çıktığını fakat bu yangının en büyük olduğunu dile getirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER