banner249

TED Denizli koleji’ne iş dünyasından yoğun ilgi

Ülkemizin eğitim alanındaki en köklü kuruluşlarının başında gelen ve yeni eğitim öğretim yılından itibaren Denizli’ye kapılarını açan TED Denizli Koleji'nin Göveçlik'teki dev kampüsü, Organize Sanayi Bölgesi yöneticilerini ağırladı.

TED Denizli koleji’ne iş dünyasından yoğun ilgi
banner240

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim KuruluYönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Yavuz Çehre, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Derya Baltalı, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Necip Filiz ve Bölge Müdürü Tanju Beştaş TED Denizli Koleji’nin Göveçlikteki kampüsünü ziyaret ederek yöneticileriyle bir araya geldi.


 Ziyarette konuklara, TED Denizli Koleji’nin çağdaş eğitim yöntemi, okul öncesi, ilkokul, ortaokul binaları, spor salonu, konferans salonu, 3D eğitim salonu, yemekhane, spor tesisleri başta olmak üzere 22.000 metrekare alana kurulan dev kampüs tanıtıldı.

 Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’na kolejin kuruluşundan bugüne gelişim süreci ve bu süreçte yaşananlar, TED Kolejlerinin Türkiye’deki konumu ve diğer eğitim kurumlarından neden farklı olduğunu anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, konuklara kampüsün her yönüyle standartların çok üzerinde olduğunu ve MEB tarafından uygulanması düşünülen akreditasyon sistemine göre yapılacak derecelendirmede TED Denizli Koleji'nin en yüksek puan olan A notunu alacağı bilgisini verdi. Kazdağlı ayrıca son teknoloji ile donatılmış kampus de çağdaş eğitim sistemine uygun eğitim alan öğrencilerin Denizli’nin geleceğine büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER