banner249

Trafik kazası 1 yaralı

Aydın'ın Didim ilçesinde meydana gelen kazada takla atan aracın içindeki sürücü yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Trafik kazası 1 yaralı
banner240

Kaza, Efeler Mahallesi Akdeniz Caddesi ile 1473 sokağın kesiştiği yerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 09 YL 118 plakalı aracıyla seyir halinde olan Ümmü Bingöl’ün kullandığı araç ile özel bir firmaya ait olan Fettah Tilaver’in kullandığı 34 JB 0188 plakalı araçla çarpıştı. 


Kazada çarpışmanın etkisiyle Fettah Tilaver’in kullandığı araç takla atarak ters döndü. Kazayı görenler çevre sakinleri olay yerine koşarak yaralı şoförü araçtan çıkardı ve üzerine güneş gelmemesi için örtü çektiler.

 Kazayla ilgili 112 Acil servis ekiplerine polise bilgi verilirken yaralı araç sürücüsü 112 Acil servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Didim Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Diğer araç sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. 

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kaza sonrası sokak sakinleri kazanın meydana geldiği yerde sürekli kazaların olduğunu ifade ederek bir daha kazaların yaşanmaması için yetkililerin önlem almasını istedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER