banner249

Final Okulları’ndan muhteşem final

Denizli’nin en büyük ve en konforlu okulu açıldı. Denizli Özel Final Okulları Genel Müdürü Sadi Öztekin, Final Okullarının tamamlandığını belirterek, eğitim öğretime bu yıl başlayacaklarını söyledi.

Final Okulları’ndan muhteşem final
banner240

Özel Denizli Final Okulları’nda son aşamaya gelindi. Okulun fiziksel anlamda her şeyin tamamlandığını belirten Denizli Özel Final Okulları Genel Müdürü Sadi Öztekin, öğrenci kayıtlarına çok büyük bir ilginin olduğunu kaydetti. 


KAYITLARA YOĞUN İLGİ 
Denizli’nin her yerinden ulaşımın en kolay sağlandığı yerde eğitim öğretim hizmeti vereceklerini kaydeden Öztekin, okulda her türlü konforun olduğunu söyledi. Öztekin açıklamasına şöyle devam etti,“ Büyük bir kampus niteliği taşıması okulumuzun içinde yüzme havuzu, kapalı spor salonu, konferans salonu, geniş kütüphanesi ve diğer etkinlik alanlarıyla halkımızın büyük ilgi gösterdiği bir okul oldu. Okulumuzu gezenlerin hemen beğendiklerini ifade etmesi ve kayıt talebinde bulunması bizleri çok mutlu ediyor. Okulun sadece fiziki görünümü değil aynı zamanda öğretim kadromuza olan güven de kayıtta çok önemli bir etken oluyor.” 

EN İYİ ÖĞRETİM KADROSUNU OLUŞTURDUK
Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise bölümlerinin ayrı ayrı girişleri olduğunu ve bu öğrencilerin birbirlerini görmeyeceklerini ifade eden Final Okulları Genel Müdürü Sadi Öztekin, “Bunun dışında öğretmenlerimiz uzman ve çok tecrübeli olanlar arasından seçildi. Özellikle lise bölümünde ki öğretmenlerimizi seçerken hem okulda, hem de dershanede görev yapmış olmasına dikkat ettik. 

Okulun yanı sıra sınav hazırlığını da yapabilecek durumda olan öğretmenlerini seçtik. Sınıf öğretmenleri ile ana sınıfı öğretmenlerini  yine aynı şekilde sınava tabi tutarak aldık. Anaokulunda yine İngilizce ve Almanca öğretmeyi hedefliyoruz. Öğretmenlerimizin isimlerini görenler zaten çocuklarını kayıt ettirmekten hiç çekinmiyorlar” dedi. 

KAPALI ALAN 11 BİN 500 M2
 11 bin 500 metre kare kapalı alanı olan bir okul yaptıklarını ifade eden Öztekin, “Tabi geçen Ekim’den itibaren inşaat devam ediyor. Şuan da inşaatımız bitmiş durumda.

11500 m2 kapalı alanlı bir okul oldu. Büyük masraflar yaptık. Hiçbir etkinlik alanından kaçınmadık. Kapalı spor salonundan yemekhanesine kadar hereşeyi düşünerek bir okul yaptık. Yemekhanemizde 500 öğrenci aynı anda yemek yiyebilir. En önemlisi yemeğin okulumuzda pişirilecek olması" dedi.

BU OKULDA YOK YOK! 
Yarı olimpik bir yüzme havuzunun olduğunu ve burada çocuklara yüzme öğreteceklerini belirten Öztekin, “Yüzme havuzlarının yanı sıra bale solanları, resim, görsel sanatlar salonu, bilgisayar ve diğer laboratuarlarımız da gelişmiş son tekniklerle oluşturulmuş malzemeler kullanılmıştır. 

Tahtalarımızın tamamı akıllı tahta aynı zamanda öğretmenin doğaçlama yazıyla da kullanabileceği tahtalar olacak. Akıllı tahtalar ama buda son versiyonları Türkiye’de üretilmiş en iyi dünyada da etkisini göstermiş tahtalar. Tabi teknik malzemelerin yanı sıra asıl öğretmen kadrosunun önemli olduğunu düşünüyorum. Bu konuda çok titiz davrandık. Dolayısıyla hiçbir şeyden kaçınmadık. Çok güzel malzemeler kullanıldı. Havalandırmasından ışıklandırmasına, öğretmenlerimiz, personelimiz ve velilerimizin oturacağı masaya kadar düşünüldü. bizden çok Denizli'nin kazanacağını düşünüyor, hiç olmazsa bir kjahvew içmeye okulumuza bekliyoruz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER