banner249

Spora dev yatırım!

Denizli’yi her alanda olduğu gibi sporda da marka kent yapmayı hedefleyen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın Denizli için hazırladığı 222 Dev Proje arasında yer alan Amatör Sporlar Kompleksi ile spora dev bir yatırım daha yapılmış olacak.

Spora dev yatırım!
banner240

 Hallaçlar bölgesinde yapılacak olan Amatör Sporlar Kompleksi içerisinde futbol sahaları, basketbol sahaları, tenis kortları gibi pek çok amatör sporcunun kullanabileceği sahalar bulunacak. Amatör sporcular bu sahalarda antrenman yapıp müsabakalara hazırlanabilecek. Resmi müsabakaların da yapılacağı komplekste sporcuların her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri tesisler de yer alacak. Müsabakaları izlemeye gelenlerin iyi vakit geçirebilmeleri için çeşitli sosyal tesislerin de düşünüldüğü komplekste yeşil alanlar, oturma alanları ve kafeler bulunacak.


YATIRIMLAR ARTARAK DEVAM EDECEK
Hedeflerinin Denizli'yi amatör sporların başkenti yapmak olduğunu belirten AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı, idealist, hedefleri olan bireyler olabilmeleri ve en iyi şekilde eğitim almaları için spora ve tesisleşmeye yaptığımız yatırımlar artarak devam edecek" dedi. 

Amatör spor kulüplerine tam destek verdiklerini belirten Osman Zolan şunları söyledi: “Vatandaşlarımızın daha temiz, daha sağlıklı ve daha güzel ortamlarda spor yapabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Biz istiyoruz ki insanlarımız sporu sevsin, hayatlarının bir köşesinde mutlaka spor olsun. Çocuklarımız sokak aralarında değil, spor alanlarında top oynasın. Gençlerimiz kötü alışkanlıklar kazanmasın, spor alanlarında kendilerini göstersin istiyoruz. Tüm gayretimiz bunun için. Yeni dönemde yapacak olduğumuz Amatör Sporlar Kompleksi ile Denizlimiz’e modern bir spor tesisi daha kazandırmış olacağız. Bununla birlikte amatör spor kulüplerimize yaptığımız çeşitli destekler de artarak devam edecek.” 

DENİZLİ’DEKİ ÖNEMLİ BİR EKSİKLİK DAHA GİDERİLECEK 
Geride bıraktıkları 10 yıllık dönemde spora büyük yatırımlar yaptıklarını hatırlatan AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, özellikle amatör sporlara büyük önem verdiklerinin altını çizdi. “Hayata geçirdiğimiz spor tesisi projeleri arasında en çok dikkat çekeni Geleneksel Türk Sporları Kompleksiydi” diyen Osman Zolan, sözlerini şöyle tamamladı: “Denizlimiz’e kazandırdığımız Geleneksel Türk Sporları Kompleksi, her yönüyle özellikli ve ayrıcalıklı bir tesisti. Bu tesisin ne Türkiye’de ne de dünyada bir eşi benzeri var. 

Şimdi ise yine özellikli bir spor tesisi projesini daha hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Yeni dönemde yapacağımız Amatör Sporlar Kompleksi de sahip olduğu teknik özellikleri, farklı spor alanları ve işlevsel yapısı ile tüm Türkiye’ye örnek olacak. Bu tesis sayesinde Denizlimiz’deki önemli bir eksikliği daha gidermiş olacağız.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER