banner249

Vatandaşın yüzü güldü

Kent içi toplu taşımayı yeniden üstlenerek toplu ulaşımı ciddi ölçüde rahatlatan Denizli Belediyesi, 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlara ücretsiz ulaşım hakkı sağlayarak, ulaşım alanında önemli bir çalışmaya daha imza attı.

Vatandaşın yüzü güldü
banner240

Bu uygulama gencinden yaşlısına tüm Denizlililer’in takdirini kazanırken, her gün binlerce yaşlı vatandaş ücretsiz ulaşım kolaylığından yararlanıyor. Toplu taşımayı yeniden kendi bünyesine aldığı Kasım 2013 tarihinden bu yana birbirinden önemli çalışmalara imza atan Denizli Belediyesi, son olarak yaşlı vatandaşların ulaşım ihtiyaçlarını kolaylaştırmak adına 65 yaş ve üzerine ulaşımı ücretsiz hale getirdi. 


Her gün binlerce vatandaşın hayatını kolaylaştıran bu uygulama, Denizli Belediyesi’nin ulaşım alanında gerçekleştirdiği atılımı bir basamak daha yukarıya taşıdı. 65 yaş ve üzerindeki vatandaşların hiçbir formalite ile uğraşmadan, yalnızca nüfus cüzdanlarını kullanarak ücretsiz seyahat edebildiği bu uygulama sayesinde, belediye otobüsünü tercih eden yolcu sayısında da ciddi bir artış yaşandı. Günün her saati istedikleri güzergahta çalışan otobüsleri, istedikleri kadar kullanmaya başlayan 65 yaş ve üzeri Denizlililer istedikleri yere artık daha rahat bir şekilde ulaşabiliyorlar. 

VATANDAŞLARDAN DENİZLİ BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR 
65 yaş ve üzeri vatandaşlara ücretsiz ulaşımın uygulanmaya başladığı 15 Mart tarihinden itibaren binlerce kişi bu imkandan yararlanırken, Denizli Belediyesi Otobüs İşletmesi de vatandaşlara her türlü kolaylığı sağlamaya özen gösteriyor. 1949 ve daha önceki yıllarda doğan vatandaşların yalnızca nüfus cüzdanlarını sürücüye göstererek otobüse binebildiği bu yeni uygulamadan dolayı son derece memnun olduklarını belirten yaşlı vatandaşlar, Denizli Belediyesi’nin her alanda olduğu gibi, bu konuda da yanlarında olduğunu belirterek, Denizli Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ettiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER