banner249

Soğuğu fırsat bildiler

Aydın’da etkili olan soğuk hava ve yağmur nedeniyle vatandaşların aceleci halleri ve telaşından faydalanan hırsızlar pazara çıkan onlarca vatandaşın cüzdanını çaldı.

Soğuğu fırsat bildiler
banner240

Özellikle bayanları hedef alan hırsızların şebeke halinde çalıştıkları ve çevre illerden ekip halinde Aydın’a geldikleri belirtildi. 


Sabah saatlerinden itibaren mutfak ve gündelik ihtiyaçlarını karşılamak üzere Salı pazarına çıkan pek çok vatandaş, pazarda soyulduklarını anlayınca polisin yolunu tuttu. Aydın Emniyet Müdürlüğü, onlarca vatandaşın cüzdanın çalındığı şikayeti ile kendilerine müracaat etmesi üzerine hırsızların yakalanması ve yeni hırsızlık olaylarının yaşanmaması için Salı pazarına takviye ekipler gönderdi. 

Zaman zaman vatandaşları da dikkatli olmaları yolunda uyaran polisler, pazaryeri hırsızlarının özellikle yoğunluğun yaşandığı Salı günleri çeşitli illerden hırsızlık amaçlı Aydın’a geldikleri belirtildi. 

Polis ekipleri, özellikle havanın soğuk ve yağmurlu olmasından dolayı vatandaşların aceleci ve telaşlı olduğunu belirterek, “Dikkat dağınıklığı olanları takibe alan hırsızlar takip ettikleri şahısların cüzdanlarını alıyor. Bu nedenle vatandaşlarımızın pazara çıkarken yanlarında çok fazla para bulundurmamasını istiyoruz” diye konuştular.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER