banner249

Alışveriş şenliği başladı

İzmir Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’nın kuracağı çocuk köyünün yapımı için “Bir Gün Bin Umut” adlı alışveriş şenliği düzenlendi.

Alışveriş şenliği başladı
banner240

Swissotel’de gerçekleştirilen etkinlikte 52 markanın ürünleri satışa sunuldu, etkinliğe giriş ücretleri vakfa bağışlandı. İzmir’de ilk kez gerçekleştirilen Bir Gün Bin Umut başlıklı yılbaşı alışveriş şenliği, Sign In Store organizasyonunda Swissotel Grand Efes Kordon Salonu’nda düzenlendi.


52 markanın ürünlerinin satışa sunulduğu etkinlikte, 20 TL olan giriş ücreti, İzmir Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’nın kuracağı yeni köyün yapımı için kullanılacak. 

Şenlik hakkında bilgi veren Sign In Store’dan Yasemin Astarcıoğlu, “Vakıf ve koruncuklarımız yararına bu alışveriş şenliğini düzenliyoruz. Gün boyunca şenliğimizi ziyaret edecek olanların giriş ücreti olarak vereceği 20 lira, koruncuklarımıza bağışlanacak. 

Şenliğe giyimden aksesuara, kozmetikten mücevhere kadar uzanan bir yelpazede toplam 52 firma katılıyor. Hem İzmirlilere erken bir yılbaşı alışverişini seçkin markalarla sunmak, hem de koruncuklarımıza yardımda bulunmak istedik” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER