banner249

DENİB 20. yılını kutluyor

İhracat odaklı ekonomisi ile, Anadolu’nun önemli kentleri arasında yer alan kentimizde faaliyetlerini devam ettirmekte olan Denizli İhracatçılar Birliği, bu yıl 20. Kuruluş Yıl dönümünü kutluyor.

DENİB 20. yılını kutluyor
banner240
Kutlama etkinliklerinin son halkası, 21 Aralık günü saat 14:30 ve 17:00 arasında, Pamukkale Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan “2023 Yolunda Türkiye Ekonomisi” başlıklı panelden oluşuyor. 

Avrupa Birliği Bakanı Başmüzakereci Egemen Bağış, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert ve Bahçeşehir Kolejinin katkılarıyla Bahçeşehir Üniversitesi İİBF Uluslararası Finans Programı Başkanı Doç. Dr. Deniz Gökçe’nin katılacağı panelde Cumhuriyetimizin 100. Yılında, Türkiye Ekonomisine ilişkin beklentilerin ve öngörülerin neler olduğu tartışılacak. 

Önümüzdeki haftasonu gerçekleşecek olan kutlama programında, Denizli İhracatçılar Birliği’nin geride kalan 20 yılının öne çıkan ve önemli köşe başlarını hatırlatan bölümlere de yer verilecek. Diğer taraftan Denizli İhracatçılar Birliğine üye olan ve kuruluştan bu yana aralıksız ihracat yapan firmalara ve geçmişte görev yapmış olan Yönetim Kurulu Başkanlarına plaketleri takdim edilecek. 

DENİB Başkanı Süleyman Kocasert etkinlikle ilgili olarak şunları kaydetti, “Denizli İhracatçılar Birliği, Denizli’ye ve ihracata hizmet eden önemli bir kurum. 20 yılı geride bırakan Birliğimiz, kuşkusuz artık Denizli’nin bir rengi haline geldi, Denizli resmini tamamlayan desenler arasındaki yerini aldı. 

Açıkçası 20. Kuruluş yıldönümü sadece bizim için değil, tüm Denizlililer için bir mutluluk kaynağıdır diye düşünüyoruz. Çünkü Denizli ihracatındaki başarı sadece işadamlarının teşebbüs kabiliyetinden değil, kentin tamamına yayılan deneyim, bilgi, emek ve çalışkanlıktan kaynaklanıyor. 

20. Yıl Kutlamamızda sağolsunlar, Türkiye’nin ufkunda önemli bir yere sahip Avrupa Birliği’ne ilişkin en yetkili isim Bakanımız Egemen Bağış bizi yalnız bırakmayacak. Çatı kuruluşumuz olan ve bizim gibi 20. Yılını kutlayan TİM’in Başkanı Mehmet Büyükekşi de bizlerle olacak. 

Değerli misafirlerimizden bir diğeri de Ekonomist hocamız Doç. Dr. Deniz Gökçe. Kutlama etkinliğimizde gerçekleşecek olan panelde 2023 yılına ilişkin beklentiler değerlendirilecek. Sadece işadamlarının değil, akademisyenlerin ve üniversite öğrencilerinin de geleceğe dair önemli ipuçları bulabilecekleri bir etkinlik olacağı kanaatindeyim.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER