banner249

Sevindik’te coşkulu karşılama!

Merkezefendi Buluşmaları çerçevesinde Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanlığı tarafından Sevindik Mahallesinde gerçekleştirilen toplantıya mahalle halkı neredeyse sel olup aktı.

Sevindik’te coşkulu karşılama!
banner240

Binlerce kişinin büyük coşkuyla katıldığı toplantıya iştirak eden Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu önce kendini tanıttı daha sonra projeleri anlattı. Bu bölgenin yıllardır özlem duyduğu Semt Hastanesi projesini Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan'ın açıkladığını altını çizen ve Zolan'a bu konuda teşekkür eden Subaşıoğlu projenin ayrıntıları hakkında bilgi verdi.


Sevindik Mahallesi'nde halka hitap eden AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Dokuzkavaklar, Karşıyaka, Aktepe, Sevindik, Deliktaş, Fatih, Kayıhan, Akhan ve Pınarkent bölgelerine hitap edecek Semt Hastanesi hakkında bilgi vererek; Semt hastanesinin bölgeyi sağlık merkezi yapacağını söyledi. Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu Sevindik Mahallesi'nde halkla bir araya geldi. 

Huzur Kıraathanesi'nde yapılan toplantıya binler katıldı. Coşkulu kalabalığa seslenen Subaşıoğlu, projeler hakkında bilgi aktardı. Dokuzkavaklar, Karşıyaka, Aktepe, Sevindik, Deliktaş, Fatih, Kayıhan, Akhan ve Pınarkent bölgelerine hitap edecek Semt Hastanesi hakkında bilgi veren Subaşıoğlu; "Sevindik Bölgesi'ni yakından ilgilendiren ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'ın açıkladığı dev projeler arasında yer alan ve Pamukkale Belediyesi ile birlikte Dokuzkavaklar, Aktepe, Karşıyaka, Anafartalar, Sevindik ve Sümer deki vatandaşlarımızın yararlanacağı bir projemiz var. Bu dönem bu bölgeye semt hastanesi yapacağız." dedi. 

SEMT HASTANESİ YAPACAĞIZ 
Semt hastanesinde 16 uzman doktor görev yapacağından söz eden Subaşıoğlu, "Hastanede sadece uzmanlık alanında 16 doktor olacak ve bu hastane poliklinik hizmeti verecek ve yataklı hastayı kabul etmeyecek. Onun dışındaki tüm hizmetleri verecek olan semt hastanemizi bu bölgeye yapacağız. Hastanenin mülkiyet işlemleri çözülmek üzeredir. Bu bölgenin çehresini değiştirecek. Bu bölge adeta ticari, sosyal ve sağlık merkezi olacak" diye konuştu. 

"SEVİNDİK VADİ PARKI'NA SAHİP ÇIKALIM" 
2009 seçimlerinde 77 dev proje arasında yer alan Sevindik Vadi Parkı hakkında da bilgi veren Subaşıoğlu, "77 dev projeden bahsetmiştik ve çok çok fazla hizmet verdik. Sevindik bölgesinde yapılmakta olan ve bölgenin en önemli yeşil alanlarından biri olan Sevindik Vadi Park projesini de bitirmek üzereyiz. Bu park bu bölgeye çok fazla kazanç sağlayacak. Sevindik Parkı'na sadece Sevindikliler değil; Sümer, Eskihisar, Bozburun ve Zafer halkı da buraya gelecek. 

Bu bölgede yaşayan halkımız, özellikle haftasonu bu parka dinlenmek amacıyla gelecekler. Adalet Parkında biz bunu yaşadık. Adalet Parkı'na Denizli geldi. Sevindik Parkı da bölgeye çok kazanç sağlayacak. O parkımıza sahip çıkmamız lazım çünkü o park Merkezefendi'nin önemli projelerinden birisidir" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER