banner249

Seçim yatırımı yapmıyoruz

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Gedikli Mahallesi ana yol girişinde başlayan alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Seçim yatırımı yapmıyoruz
banner240

İncelemeleri çalışma sahasında yapan Belediye Başkanımız Dr. Hulusi Şevkan yaptığı açıklamada tüm bu yapılanların seçim yatırımı olmadığını belirtti. 


Şevkan, “Acıpayam’da çalışmalarımız son hızla devam etmektedir. Bu bir seçim çalışması değildir. Bu bir akıl ve bilim yolunda yol almak demektir. Kesinlikle çalışmalarımızın herhangi bir tanesini bile kesinlikle seçime dönük yapmıyoruz. 

Aman vatandaşımız bunu yanlış anlamasın, aman 2014 seçimlerde eğer kısmet bize ise aday olursak bize oy vermez kuşkumuz ve düşüncemiz asla yoktur. Biz vatandaşımızın iyiliği için onlarla el ele vererek onlarla her türlü kararı alırız. Bu şekilde yolumuza devam ederiz” dedi. 

Şevkan açıklamasının devamında şu sözlere yer verdi; “Gedikli mahallemizde ekiplerimiz bir çalışma başlattı. Gedikli mahallemizin iç kısımlarını geçen yıl kilit parke döşeyerek tamamlamıştık. Şimdide anayolla bağlantısını sağlayan 900 metre olan yolda alt yapı çalışmalarına başladık. 

Bu yolda artık çökme ve bozulmalar meydana gelmeyecek, suların tahliyesi yapılmaktadır. Yine mühendis arkadaşlarımızın ve fen işlerimizin çabalarıyla bilimsel anlamda gerçek ortaya konmaktadır. Bu bilimsel anlamdaki en büyük pay Devlet Su İşleri Müdürümüz Mühendis Selçuk Çakar beyin önderliğinde olmaktadır. Selçuk bey akıl ve bilim yolunda çok büyük katkılarda bulunmaktadır. 

Şehir içinde birçok yolu bilimsel gerçeklere uygun hale getirdik. Alt yapısını yaptık. Vatandaşın duvarı, bahçesi alınacaksa vatandaşımızın kalbini kırmadan onları aldık. Ambulans ve itfaiye geçişleri en iyi şekilde olsun diye gerekli genişletmeler yapıldı. Kavşak çalışmalarımızı yaptık. Kavşaklar standartlara göre yapılmaktadır. Yani dünya standartlarına yakınlaştırılmıştır veya ona yakın ya da o şekilde yapılmaktadır. 

Kesinlikle o bölgenin isteğine göre ya da kafamıza göre değil, akıl ve bilim doğrultusunda mevcut düzen içinde en iyisi hangisiyse o gerçekleştirilmiştir. Belediye olarak yolumuza ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Geçen 5 yılda biz inadına akıl ve bilim dedik, ille de akıl ve bilim dedik, olmazsa olmazımız akıl ve bilim dedik. Bunun için çalıştık. Şu anda geldiğimiz nokta tam istediğimiz nokta değil tabi ki. Hala akıl ve bilimi Acıpayam’a oturtmak için çalışıyoruz. Yine de akıl ve bilim diyoruz. 

Gedikli mahallemizdeki akıl ve bilimi merak eden arkadaşlarımız gelip burada görecekler. Ancak ben diyorum ki; halen bizim yol yapan arkadaşlarımız, halen çalışan arkadaşlarımız, şirketlerimiz halen akıl ve bilimi gözden kaçırmaktadırlar. Çalışma sahalarında Aydem ve Türk Telekom çalışanlarının dikkatli olmalarını istiyoruz. 

Biz Acıpayam’da ufak pürüzleri kaldırmak için buradayız. Acıpayam’da akıl ve bilimin olmadığı en küçük bir nokta kalmayacak. Belediyemizde çalışan en üst kademeden, en alt kademeye kadar çalışan arkadaşlarımızla akıl ve bilim yolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER