banner249

Saniye saniye hayata dönüş!

İzmir'in Kiraz İlçesi'nde kalp krizi geçiren vatandaş, hastaneye kaldırıldıktan sonra "kalp durması" nedeniyle sevkedildiği Ödemiş'te, hava ambülansı ile İzmir'e götürülmek üzereyken yapılan kalp masajı ile hayata yeniden döndü.

Saniye saniye hayata dönüş!
banner240

Bir süre hastayı bekleyen helikopter ambülans sonra bir başka hasta için İzmir'e döndü. Kirazlı Hüseyin Güllü kalp krizi geçirince Kiraz Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ancak kalbinin teklemesiyle ileri tedavi için Ödemiş'e sevkedildi. Ancak bu arada İzmir'den de olumsuz bir duruma karşın hava ambülansı çağrıldı. 


Saraçoğlu Stadı'na inen ambülans, hastayı alıp havalandığı sırada, görevliler Güllü'nün duran kalbini yeniden çalıştırdı. Bunun üzerine az önce havalanan ambülans, 5 dakika sonra stada geri döndü. Helikopterden alınan hastaya yerde de müdahale edildikten sonra Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Doktorlar Hüseyin Güllü'nün yapılan kalp masajı ile hayatı tehlikeyi atlattığını bu nedenle Ödemiş'te tedavisine devam edildiğini ifade ederken, helikopter ambülans, gelen ihbar üzerine bir başka hastaya müdahale için İzmir'e doğru uçtu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER