banner249

80 liraya fit oldular

Aydın’da bir işyerinden çaldıkları 6 bin liralık malzemeyi 80 liraya Y.B.’ye satan S.S. ve Y.G. Polis tarafından yakalandı.

80 liraya fit oldular
banner240

Olay, Ata Mahallesi’nde bulunan bir mermer işleme atölyesinde meydana geldi. Resul Tuncay’a ait mermer işleme atölyesine giren hırsızlar, işyerinde bulunan ve piyasa değeri 6 bin lira olan 3 adet spiral makinesi, 1 adet matkap ile 1 adet dekupaj makinesini çalarak kaçtı. 


İşyerine geldiğinde hırsızlığı fark eden işyeri sahibinin haber vermesiyle çalışma başlatan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olayını S.S. (22) ve Y.G.’nin (17) yaptığını belirledi. Ekipler, yaptıkları çalışma sonunda iki şüpheliyi, Ilıcabaşı Mahallesi’nde yakaladı. S.S. ve Y.G.’nin çaldıkları malzemeleri 80 lira karşılığında hırdavatçılık yapan Y.B.’ye sattığı tespit edildi.

 Ekipler, hırsızlık malı malzemeyi satın alan Y.B.’yi de gözaltına aldı. Ele geçirilen malzemeler, işyeri sahibine teslim edildi. Gözaltına alınan Y.G., Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER