banner249

Sağlıkçılar için “Bir İmzan Yeter”

türk sağlık-sen tarafından türkiye genelinde sağlık çalışanlarının sorunlarına dikkat çekmek amacıyla başlatılan ''bir imzan yeter'' kampanyasına chp afyonkarahisar merkez ilçe başkanı kemal demirkırkan da destek verdi.

Sağlıkçılar için “Bir İmzan Yeter”
banner240
Demirkırkan, Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Bakımevi;ndeki kampanya standını ziyaret ederek kampanyaya destek verdi. Daha sonra hastane çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Demirkırkan, Türk Sağlık-Sen;in döner sermayelerle ilgili başlattığı kampanyaya destek vermek için standı ziyaret ettiğini söyledi.

Kendisinin de hekim olduğunu ifade eden Demirkırkan, ;;Daha önce yaptığım meslekten dolayı ;tam gün yasası;nı yakinen takip ediyorduk. Hala da problemler çözülmüş değil. Türk Sağlık-Sen de bu konuyla ilgili imza kampanyası başlattı. Bu kampanyayla döner sermayenin emekliliğe yansıtılması ve vergiden muaf olmasıyla ilgili dileklerini dile getirdi. Biz de CHP Merkez İlçe Teşkilatı ve hekim olarak canı gönülden bu kampanyaya katılıyoruz. Böyle bir imza kampanyası düzenlediği için teşekkür ediyoruz;; dedi.

Türk Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Ali Çakal da desteklerinden dolayı Demirkırkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Çakal, partilere sunulmak üzere hazırladıkları raporu da Demirkırkan;a teslim etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER