banner249

Bu ilçede işsizlik oranı Türkiye ortalamasının altında!

serinhisar kaymakamı zeyit Åžener, serinhisar ilçesinde işsizlik oranının türkiye ortalamasının altında kaldığını söyledi.

Bu ilçede işsizlik oranı Türkiye ortalamasının altında!
banner240
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir toplantılarının bu haftaki son ziyaretini Serinhisar ilçesine düzenledi.

Ziyaret kapsamında Serinhisar Kaymakamı Zeyit Şener;i ziyaret eden Zolan, büyükşehir ile birlikte Serinhisar’ın daha çok hizmet alacağını söyledi.

Serinhisar Kaymakamı Zeyit Şener de, leblebi sanayicilerinin umudu haline gelen leblebi sanayisinin Nisan ayında biteceğini ifade ederek, "Leblebicilerin kurumsallaşması için çok önemli. İlçemiz işsizliğin en az olduğu ilçe. Burada işsizlik oranı yüzde iki. Serinhisar, Denizli’nin en sorunsuz ilçesi. Alt yapı, kanalizasyon, asfalt işleri gibi hiçbir sorunumuz yok. 200 atölye var. Sadece leblebiyi değil kuruyemişi de islemeye devam ettik; dedi

Zolan ise Serinhisar insanının her zaman çalışmayı sevdiğini belirterek, “ Serinhisar’daki vatandaşlarımız her zaman üretmeyi sevmiştir. Büyükşehir ile beraber üretim daha da büyüyecektir. Büyükşehir Serinhisar leblebisinin daha da tanıtılması için destek verecek” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER